Redactie

Redactievergaderingen 2023
De redactie bestaat uit:

Danielle Overmars
Angeli Poppe
Marianne ten Klooster
Raoul VeldinkEerstvolgende redactievergadering:


inleveren kopij voor 14 september 2023
 
                           
 
2 opmerkingen:

 1. Vervelende tijd. Corona pandemie. Maar dan in eens enorm veel sneeuw. Heerlijk voor de kinderen. Ook zij zitten gevangen in de tijd. Mooie winterse plaatjes. Maar voor veel ouderen werd het nog meer binnen zitten. Echter aan de Valkenbergweg werd niet geveegd of gestrooid. Door de harde wind ontstonden hele bulten. Nog met de auto maar ook te voet konden we niet van huis. Bellen met Rova, Gemeente en Meldkamer leverde niets op. Wat te doen als er een arts of ambulance moest komen. Maar dan. De echte Naoberhulp. Met grote dank aan Richard Klinke die de Valkenbergweg en ons terrein zo van sneeuw ontdeed zodat wij weer naar de winkels kunnen. Wij zijn hem zeer dankbaar. Fam. De vries, valkenbergweg 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jaar 2020 ligt achter ons. Een jaar waarin we met goede, sportieve moed gestart zijn, maar al snel bleek het anders te gaan.

  Het was een moeilijk jaar voor onze doelgroep, in maart werd de gym stilgelegd, van het zomer was er de intentie om buiten, op de stoel, op 1,5 meter weer te starten, maar we namen geen risico’s.

  In september pakten we de draad echt weer op. De groep was best angstig en twijfelden of het wel veilig zou zijn. Wij mogen van enorme geluk spreken, dat er in Wijthmen zo’n mooie, ruime sportzaal staat, waar in alle veiligheid met de groep kon worden gegymd, de stoelen meer dan ruim uit elkaar en een ieder zittend op de stoel, achter de stoel, gym nieuwe stijl. Niet meer lopen, niet meer een spel, niet meer samenwerken. Als we elkaar maar weer zagen en spraken en het kopje koffie in de kantine. Wat was het fijn en gezellig, totdat in oktober weer de lessen moesten worden gestaakt.

  Voor nu is er nog geen zekerheid en duidelijkheid, maar we blijven hoopvol.


  BeantwoordenVerwijderen