zondag 28 april 2019

Oud ijzer actie 2019


Op zaterdag 30 maart 2019 organiseerde het tweede elftal van v.v. Wijthmen de jaarlijkse oud ijzer actie. De dag begon om 8 uur met een kop koffie bij de kantine. 
Rond kwart over 8 zijn de eerste trekkers weggereden vanaf het sportpark om het oude ijzer op te halen in en rondom Wijthmen. Bij terugkomst werden de overige metalen zoals aluminium en koper gesorteerd en apart gehouden door Frans van Gurp, Dieks Smeenk, Jan Schrijver en Julian van Lohuizen. De containers waren snel gevuld door de hulp van Thijs Hulsmann op de kraan van John van der Kolk.
Om 12 uur werd er in de kantine soep en een broodje frikandel of kroket gegeten. In de middag was er voor het tweede elftal een inhaalwedstrijd ingepland in Kampen, welke met 3-2 werd gewonnen. Enkele personen hebben hard doorgewerkt om ook in de middag nog het nodige oud ijzer op te halen. Uiteindelijk is de dag afgesloten onder het genot van een welverdiend biertje. 

Het harde werk werd uiteindelijk beloond met een opbrengst van € 2.639,61. Hierdoor heeft ook Wolters Recycling in Zwolle goede zaken gedaan.


Hierbij wil ik namens de organisatie de volgende
 personen en bedrijven bedanken:


  • Frans van Gurp en Jorry Veldhuis voor het organiseren van de oud ijzer actie 2019.
  • Alfred Meiberg Dienstverlening, T. Hulsmann Dienstverlening, Mulder – Eykelkamp BV, Louis van Gurp, Engbert Klei en Edwin Kortstee voor het beschikbaar stellen van de trekkers en wagens.
  • Spelers v.v. Wijthmen voor het meehelpen tijdens de oud ijzer actie 2019.
  • Café Restaurant De Mol voor de soep en broodjes kroket of frikandel tijdens de middag.
  • John van der Kolk Dienstverlening voor het beschikbaar stellen van de kraan en Mulder - Eykelkamp BV voor het aandrukken van de containers.
  • Wolters Recycling voor het beschikbaar stellen van de containers en de afhandeling tijdens de oud ijzer actie 2019.
  • Alle personen die oud ijzer hebben geschonken of een gift hebben gegeven bedankt voor jullie inbreng tijdens de oud ijzer actie 2019.


Volgend jaar is de volgende editie van de oud ijzer actie. Bewaar nu alvast uw oude ijzer en overige metalen voor volgend jaar!!!


Namens de organisatie,

Jorry Veldhuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten