zondag 5 juli 2020

De start van een nieuw bedrijf in Wijthmen.

Hallo, ik wil me graag voorstellen,

Mijn naam is Marcel Kamp en ik ben met mijn vrouw Christien en zoons in Wijthmen komen wonen.

Ik heb al eens eerder mijn neus laten zien in Wijthmen. Dit was op de Grasparty waar ik met Frans Duits op het podium stond als DJ.

Het zal een ieder niet ontgaan zijn dat de N35 is verplaatst.

Voor de één een probleem voor de ander een (reis)gemak……. En voor mij een kans!

Om de nieuwe N35 aangelegd te krijgen werd de familie Mulder uitgekocht, (zij hebben nu een zuivelfabriek, Raw Power, in de Lutte.) Na een keer gekeken te hebben op het erf, Heinoseweg 40, wist ik het al snel zeker, hier wil ik mijn bedrijf vestigen.De ruimte, de ligging en het landelijke is voor ons dan ook als zeer vertrouwd en prettig. Al zitten we tussen de wegen wel een beetje op een eiland. Zo kom je dan ook niet zo snel met de omgeving in contact, daarom dat ik mij hierbij voorstel.

Wie een keer langs wil komen voor een kennismaking is welkom.

Mijn bedrijf M.R.Kamp Machines heb ik hier nu drie jaar en de werkplaats is nu ook voor elkaar. Helaas heeft het 3 jaar geduurd om dit schrijven op te pakken i.v.m. de opbouw van het bedrijf. 

Bij M.R. Kamp Machines doen we verschillende werkzaamheden meestal in de technische hoek. We doen revisie, draai- en freeswerk en lassen van aluminium, rvs en staal. Machines repareren, aanpassen maar ook ontwikkelen op maat. Monteren op locatie en we doen storingsdiensten bij klanten. een breed werkgebied dus.

Hiervoor zoek ik ook nog een zaterdag hulp vanaf 16jr. (09:00 tot 17:00 uur) die op het erf helpt en in de werkplaats diverse werkzaamheden wil doen. Hier wordt je dan ook wegwijs gemaakt met diverse machines. (leuke kans om je ervaring op te doen in de techniek.)

Daarbij zoeken we ook nog een BBL leerling die in de techniek werkzaam wil zijn. Het einddoel hiervoor is dan, all round monteur, na een jaar of 6. De opstart hiervan kan mechatronica zijn en Verspaning of constructie.

Als u/je mij wil bereiken dan kan dat op tel nr. 06-54320183 of Marcel.r.kamp@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten