woensdag 5 augustus 2015

Grassparty Olympics 2015Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook dit jaar weer een super leuke activiteit voor de jongeren onder ons georganiseerd. Dit jaar zullen de eerste Grassparty Olympics gehouden worden op het evenemententerrein bij de feesttent. 

De Grassparty Olympics bestaan uit typisch Hollandse spellen met een ‘’Grassparty-Twist’’ om ze extra spannend te maken. Onder andere het pullenschuiven, kofferbakschieten en het hooibalen smijten staan op het programma, de overige spellen houden we nog even lekker geheim.

De Grassparty Olympics zijn toegankelijk voor jongeren vanaf 8 tm 16 jaar en starten op de vrijdagavond om 19:00. Het evenement neemt ongeveer 1 uur in beslag nemen en als afsluiting hebben we een toffe disco op het programma staan. 
De disco is ook voor de jongsten onder ons toegankelijk. 


Op basis van het aantal opgaves zullen er groepen ingedeeld worden, waarbij er rekening gehouden wordt met alle leeftijdscategorieën. De winnaars zullen, naast uiteraard de prachtige eer om de Grassparty Olympics kampioen te zijn, ook een leuk aandenken voor mee naar huis krijgen. 


We hopen op een mooie opkomst zodat we Grassparty wederom feestelijk starten. Opgeven is mogelijk door middel van het onderstaande opgave formulier in te leveren bij

Erfgenamenweg 53 
8026 PP Zwolle
of via info@grassparty.nl onder vermelding van activiteit, naam, leeftijd en adres.

NB. Uiteraard is er voor de ouders en begeleiders uitgebreid de mogelijkheid om een lekkere kop koffie of een andere consumptie te nuttigen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

     opgave voor 30 augustus!

Naam:    ____________________________________
Leeftijd: ____________________________________    
Adres:   ____________________________________   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten