zaterdag 25 juni 2016

Lekker lezen in de zomervakantie!De zomervakantie staat voor de deur. En wat is er nu fijner dan met een mooi boek in de tuin, of verder weg op vakantie, weg te dromen en te genieten van het (hopelijk) mooie weer?
Dat mooie boek kan snel en makkelijk geregeld worden!  We hebben sinds kort immers een afgiftepunt van de Stadkamer (voorheen bibliotheek Zwolle) in Wijthmen. Via internet boeken, cd’s of dvd’s reserveren, en die worden dan in Wijthmen, op De Kubus, bezorgd.
Tot en met 15 juli zijn de openingstijden zoals bekend:
Maandag 15.00 – 15.30 uur
Woensdag 8.30 – 9.00 uur
Donderdag 15.00 – 15.30 uur

Maar ook in de zomervakantie kunt u als inwoner van Wijthmen,
Herfte en Zalne gebruik maken van deze service. In verband met de sluiting van de school gedurende 6 weken wijken we uit naar een andere locatie, nl. Eierweg 9 (boerderij fam. Meijer). Daar kunnen gereserveerde boeken worden opgehaald en na het lezen weer worden ingeleverd. Om ervoor te zorgen dat er wel iemand thuis is, graag vooraf contacten via silvia.en.william@hetnet.nl of 06-41401222. Geleende boeken vanuit De Kubus kunnen overigens ook bij de Stadkamer in bv. Zwolle-Zuid worden ingeleverd.

De buurtbibliotheek (gratis boeken lenen vanuit een door giften verkregen collectie) is gedurende de zomervakantie ook open, maar wel op afspraak, via bovengenoemd mailadres (wanneer binnen 24 uur geen reactie, bel dan gerust!) of telefoonnummer. In verband met de zomerperiode is het per heden t/m eind augustus mogelijk om niet 2, maar maximaal 4 boeken per keer te lenen uit de buurtbieb. De collectie is onlangs weer uitgebreid, dus kom gerust eens langs en laat je verrassen door de prachtige boeken! Er is voor elk wat wils, van romans tot thrillers, van Baantjer tot John Grisham, van Simone van der Vlugt tot Jill Mansell. Dus maak gebruik van deze mooie voorziening en geniet van de zomer!
Vanaf 16 juli tot 29 augustus dus op afspraak, en vanaf maandag 29 augustus kunt u weer terecht op locatie Basisschool De Kubus. Tot snel.

2 opmerkingen:

  1. Leuk stukje over turkije ik zal het even delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk informatief artikel met alle highlights opgesomd!

    BeantwoordenVerwijderen