vrijdag 7 mei 2021

Volleybal en Corona

De volleybalvereniging Wijthmen heeft een week achter de rug waar verdriet en plezier dicht bij elkaar lagen.

Wij hebben, als gevolg van een noodlottig ongeval, afscheid moeten nemen van Ab Hartkamp.

Ab was sinds 2006 een gewaardeerd en enthousiast lid van onze vereniging en speelde ook een belangrijke rol bij de Plantenactie in de omgeving van Hoonhorst. Wij zullen hem missen!

De week kreeg vervolgens een positieve wending omdat door de versoepelingen het volleyballen buiten (tot 27 jaar) weer werd toegestaan. Het weer werkte gelukkig mee en er kon op het voetbalveld weer een volleybalveld worden opgezet waar de jeugd enthousiast aan het ballen ging.

Ook onze Dames 1 en 2 teams hebben hun training na 6 maanden weer opgepakt.Het zal nog wel even duren voor iedereen weer op zijn/haar oude niveau terug is, maar de kop is er af. Als de ontwikkelingen het toelaten kan er mogelijk vanaf medio mei weer in de sportzaal worden getraind.


Helaas zullen onze ‘oudere’ leden nog even geduld moeten hebben.

U bent van ons gewend dat wij rond deze tijd met aanhangers en auto’s vol perkplantjes langs de deuren trekken.Het is voor ons dan ook een teleurstelling dat de coronaregels ook dit jaar weer onze plannen door kruizen.Na de alternatieven te hebben doorgenomen hebben we toch moeten besluiten onze succesvolle Plantenactie te verplaatsen naar het najaar.

In welke vorm dit gaat plaatsvinden zullen wij natuurlijk tijdig aankondigen. Wij hopen dat deze actie dan net zo’n succes zal worden als onze gebruikelijke actie in mei.

De volleybalvereniging kan uw financiële steun natuurlijk goed gebruiken en uw tuin ligt er dan weer vrolijk bij.

Mocht u zelf dit voorjaar de tuin willen opfleuren, bevelen wij onze hofleverancier van de Plantenactie, Firma Koezen op de Maatgravenweg, van harte aan!

Wij verwelkomen u in het najaar allemaal graag bij onze aanhangers.

Blijf gezond en haal die prik, wij kijken uit naar weer een normaal seizoen!

 

Fred Hekkenberg

Voorzitter Volleybalvereniging Wijthmen

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten