maandag 18 maart 2024

Open trainingsavond Volleybal!

Hierbij een update vanuit de volleybalverenging. 


Op dit moment bestaat de volleybalvereniging uit diverse teams, van recreanten, competitiespelende dames en jeugd tot de jongste telgen van de vereniging, de mini's. Wij zijn als vereniging erg blij dat we op zoveel verschillende leeftijden en niveau's het volleybalspelletje mogen spelen! 

Echter, de competitie spelende dames, die dit seizoen uitkomen in de tweede klasse, zouden het erg fijn vinden als meer mensen het leuk zouden vinden om in competitieverband een balletje te gaan slaan! Zij doen dit op woensdag- en vrijdagavond in het huidige seizoen en op zaterdag tijdens de wedstrijd. Dus mocht je het leuk vinden, mag je contact opnemen met Manouk (06-11502824) door een whatsapp te sturen of even te bellen. Een proeftraining mag natuurlijk altijd.

Helaas heeft onze huidige trainer en coach Sjoerd aangegeven na dit seizoen te stoppen. Hij heeft zich jarenlang met toewijding en passie ingezet voor onze vereniging, waar wij hem ook erg dankbaar voor zijn. Om fanatieke trainingen en goede coaching tijdens de wedstrijden te behouden, zijn wij op zoek naar een trainer en coach voor volgend seizoen. Trainingsavonden zijn in overleg nader te bepalen. Want wat zou het fijn zijn als het enige competitie spelende volleybal damesteam van Wijthmen op deze manier goed begeleid wordt!  Ben of ken je iemand die dit als een leuke uitdaging ziet, neem contact op met Manouk (06-11502824). Uiteraard is een proeftraining geven geen enkel probleem.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten