dinsdag 9 juli 2013

Zomeravondcompetitie

Hierbij nog een volleybalstukje over de zomeravondcompetitie.

Met de hele zomer nog voor ons is er afgelopen juni gestreden om de fel begeerde zomeravond bokaal. Ondanks alle regen moest er toch nog een avond onder tropische temperaturen gespeeld worden.

Dit jaren hebben er 8 teams meegespeeld. Door omstandigheden iets minder dan voorgaande jaren. Evengoed zorgden deze teams wel weer voor een paar gezellige avonden. Dit jaar werd de finale gespeeld tussen de Subtoppertjes en Wijthmen Oost. Wijthmen Oost kon zich nog een beker toe-eigenen. Naast het Stratenvolleybal wonnen zij ook deze finalewedstrijd.
Van harte met dit mooie resultaat en succes volgend jaar met het verdedigen van deze titels. Langs deze weg wil ik heel hartelijk bedanken; Willemien, Marja, Janet, Jacqueline en Manon. Bedankt voor jullie hulp tijdens de speelavonden en Laura, voor het helpen organiseren.

De laatste avond heb ik samen met Laura kenbaar gemaakt te willen stoppen met de organisatie. Dit leverde gelijk een nieuwe organisatie op. Marion en Christel, super dat jullie het stokje willen overnemen. Fijn om te weten dat er ook volgend jaar gewoon weer gevolleybald kan worden. Dus heb je zin om 3 á 4 avonden een paar fanatieke potjes te spelen, doe dan gezellig weer mee.

Laura van de Berg
Marietta Teusink