woensdag 6 november 2013

Boem Boem start peuterspeel - en buitenschoolse opvang

Het kinderdagverblijf aan de Heinoseweg dat al 13 jaar opvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, gaat de opvangmogelijkheden uitbreiden.


Vanaf 01 november aanstaande veranderd de naam dan ook in Kinderopvang Boem Boem en gaan zij peuterspeelopvang aanbieden op de woensdag- en vrijdagochtend voor kinderen uit Wijthmen en omgeving, in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.

Boem Boem gaat tevens buitenschoolse opvang aanbieden op maandag- en donderdagmiddag voor kinderen van groep 1 t/m groep 3 van basisschool de Kubus te Wijthmen.
Bij voldoende belangstelling behoort een eventuele uitbreiding van de verschillende opvangmogelijkheden en dagen ook zeker nog tot de mogelijkheden.

In deze zware tijden binnen de kinderopvangmoet je nieuwe kansen en mogelijkheden zien. ‘Out of the box’ denken, aldus de vier enthousiaste eigenaressen van het huidige kinderdagverblijf. Het geeft een goed gevoel om met deze nieuwe plannen bezig te zijn en ook erg leuk om nog meer betrokken te zijn bij de gemeenschap Wijthmen.

Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een kijkje bij ons komen nemen of telefonisch, via de website of email contact met ons opnemen….Geen opmerkingen:

Een reactie posten