woensdag 20 augustus 2014

Oproep voetbalbestuur!

Geacht lid / ouder / verzorger / belangstellende van de vv Wijthmen,


Op de aankomende algemene ledenvergadering in november 2014 treden Mark Schonewille en Jim Brinkhof af als leden van het jeugdbestuur.

Met het stoppen van Mark Schonewille en Jim Brinkhof blijft enkel Patty van der Vlist over als lid van het jeugdbestuur. De ontstane onderbezetting van het jeugdbestuur is zorgelijk en wij zijn van mening dat de bestuurlijke basis van onze jeugdafdeling hiermee in gevaar komt.

Het (jeugd) bestuur is daarom dringend opzoek naar meerdere kandidaten voor het jeugdbestuur. Nieuwe bestuursleden zijn hard nodig om invulling te kunnen geven aan het beleid binnen onze jeugdafdeling. Daarnaast is er natuurlijk ondersteuning nodig om alle bijhorende taken naar behoren te kunnen uitvoeren.

Het bestuur doet dan ook een dringend beroep op de leden en de ouders van de (jeugd) leden om zich kandidaat te stellen voor een functie binnen het jeugdbestuur. Wacht niet tot je gevraagd wordt, maar neem zelf het initiatief!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jim Brinkhof, of meld je aan bij één van de bestuursleden. Het bestuur rekent op jullie!


Met sportieve groet,
Bestuur vv WijthmenGeen opmerkingen:

Een reactie posten