woensdag 20 augustus 2014

Theaterproject NU&DAN daagt senioren uit te spelen

In september starten de repetities voor het bijzondere theaterproject NU&DAN, een samenwerkingsverband tussen oudereninstelling WIJZ en Deltion College. NU&DAN is op zoek naar senioren die graag in een theatervoorstelling spelen. De repetitieperiode start op woensdag 17 september met een vrij toegankelijke introductieles. 

Studenten en senioren vormen een tijdelijke theatergroep, die gezamenlijk een voorstelling zullen maken voor kwetsbare senioren en hun mantelzorgers. NU&DAN wil verbindingen leggen tussen verschillende generaties en door middel van een theatervoorstelling moeilijke thema’s die te maken hebben met ouder worden, bespreekbaar maken. 

De tweedejaars studenten van de opleiding Artiest Drama verzorgen een inleidende workshop waarin senioren met en zonder theaterervaring op een laagdrempelige manier kennismaken met het project, theater en elkaar. De voorstelling gaat in januari 2015 in première in Theater Odeon en wordt daarna op verschillende locaties in Zwolle opgevoerd.

Geïnteresseerden voor de introductieles op 17 september kunnen zich opgeven door te mailen naarb.jansen@wijz.nu, of te bellen naar WIJZ: 038 85 157 00. Deelname aan het project is gratis. Meer informatie over het project is te vinden op www.wijz.nu.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten