zaterdag 15 november 2014

Even voorstellen: Ed Anker, wijkwethouder

Ik maak graag van de hier geboden ruimte gebruik om mezelf kort aan u voor te stellen als wijkwethouder van Wijthmen.


Mijn naam is Ed Anker, ik ben 36 jaar oud en zit sinds dit voorjaar namens ChristenUnie in het college van burgemeester en wethouders.

Samen met mijn vrouw Marianne en onze drie kinderen woon ik in Zwolle-Zuid. Als wijkwethouder kent u in mij een partner die de komende jaren met aandacht binnen het college van burgemeester en wethouders de belangen van Wijthmen zal benoemen. Wat mij nu al getroffen heeft is de wijze waarop de mensen van Wijthmen met het dorpsplan hun eigen toekomst in handen nemen. Goed beargumenteerd keuzes durven maken is een eigenschap die ik als bestuurder hooglijk bewonder. Lang niet alle buurtschappen durven dat en kúnnen dat.

Ik hoop u snel persoonlijk te treffen, want als (wijk)wethouder heb ik vanzelfsprekend uw opmerkingen nodig om mijn werk goed te kunnen doen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten