zondag 12 juli 2015

Volleybalseizoen 2014 - 2015


Het volleybalseizoen is ten einde en 
hieronder blikken we terug op een succesvol verlopen jaar!


Dames 1 is net geen kampioen geworden. Dit team wordt gesponsord door Theo en Willy Beltman van Installatiebedrijf Beltman. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd gestreden tegen mede kampioen kandidaat Vovem uit Emmeloord. Ondanks de grote hoeveelheid  meegereisde toeschouwers uit Wijthmen was dit onvoldoende om de winst te pakken. Na een spannende eerste set, die nipt werd verloren, was ook meteen het kruid verschoten. Volgend seizoen gaat dames 1 weer proberen de bovenste plek te bemachtigen. Dit zal zijn zonder Marion, Marietta en Christel. Zij hebben afscheid genomen.
       

Meisjes B team, gesponsord door kartcentrum KarBa, heeft lange tijd kampioen aspiraties gehad, maar in het zicht van de haven haperde de motor een beetje. Desondanks hebben ook zij dit seizoen weer een topprestatie geleverd en zijn uiteindelijk tweede geworden. Met dit resultaat hebben ze promotie afgedwongen en spelen ze volgend seizoen in de 1e klasse.
Accountantskantoor Flynth sponsort de jeugdteams MA en de mini’s N5 en N6. Bij dit kantoor gaat het o.a. om prestatie en cijfers. De meisjes weten hier ook wel raad mee. MA was dit seizoen voor het eerst actief in de eerste klasse. Een mooi sportshirt en een inloopjasje, om de spieren warm te houden, geven het team uitstraling. Trainer Leo had bedacht dat een paar punten voor de winterstop mooi zouden zijn, maar soms loopt het anders. Het was even wennen aan het spelpeil maar de meisjes pakten het snel op en gingen weer voor het kampioenschap. Een fantastische 2e plek is de verdienste dit eerste jaar!


In aanloop naar het nieuwe seizoen heeft MA nieuwe tassen aangeboden gekregen. Met dank aan Marco en Ariane Reuvers van Sport speciaalzaak Reuvers, Jos Kwak van de KarBa en Leo Wiltvank die het team twee jaar met veel plezier heeft getraind.

 
De startersgroep mini’s N2 die in januari 2015 is begonnen met volleyballen, begint steeds meer te wennen aan het spel en zijn als vierde geëindigd.
Meisjes N5 zijn op plek 3 geëindigd, nadat ze in het eerst deel van het seizoen als 4e hadden afgesloten.


Meisjes N6 is kampioen geworden in de voorjaarsreeks. Dit team gaat een mooie toekomst tegemoet en gaat volgend seizoen verder als meisjes C.


We willen graag leden, trainers en sponsors, die het volleybal in Wijthmen een warm hart toedragen, heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage op sportief en financieel gebied. Onze volleybalvereniging straalt mede daardoor plezier uit en is tot prachtige prestaties in staat.Geen opmerkingen:

Een reactie posten