woensdag 23 december 2015

Uit de bestuurskamer van de voetbal

Uit de bestuurskamer


De laatste “Uit de bestuurskamer” van 2015. Het jeugdbestuur is inmiddels volop bezig en zijn alweer druk met de indeling voor de voorjaarscompetitie.
Ook de Club van 50 is goed van start gegaan en hebben inmiddels al 26 leden voor de club van 50 verzameld. Ook voor hen geld “Goed bezig”.
Een nieuwe penningmeester hebben we helaas nog niet gevonden en het probleem wordt toch nijpend. Dus weer een oproep voor

EEN PENNINGMEESTER!!!!!

Lijkt het je wat of denk je iemand te kennen die gevraagd zou kunnen worden meldt dit dan bij één van de bestuursleden.

De voetbalvereniging heeft echt een penningmeester nodig!!!!!!!!

De laatste wedstrijd voor de winterstop van het eerste heeft eindelijk gebracht waar iedereen zolang naar uitkeek, namelijk een overwinning en wel op VSW. Door keihard werken werd de zege over de eindstreep getrokken. Ik ben er van overtuigd dat het eerste dit na de winterstop kan voortzetten en zo langzaam maar zeker van de laatste plaats af kan komen, want daar hoort vv Wijthmen 1 gewoon niet thuis.

Het kunstgrasveld wordt inmiddels naar ieders tevredenheid intensief gebruikt en heeft het nut inmiddels al bewezen. We gaan dit officieel openen op zaterdag 16 januari. Iedereen die heeft meegeholpen wordt nog via de mail hiervoor uitgenodigd.

Afgelopen zaterdag werd het kerstgala gehouden in de Elshof. Diegene die er niet waren hebben wat gemist. Het was heel gezellig en goed georganiseerd. Organisatie bedankt voor deze avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Twee evenementen in januari 2016:

1.    Op 2 januari 2016 vooraf aan de nieuwjaarsreceptie van de Stichting “De Elshof” wordt een hoge hoed toernooitje gehouden. Aanvang 14.00 uur. Alle senioren (heren en dames) en de A1 worden hiervoor uitgenodigd. Bijzonder goed om alcohol en oliebollen uit het lichaam te krijgen, waarna dit weer aangevuld kan worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Stichting “De Elshof”
2.    De Wijthmenerplasloop 2016. Op zaterdag 9 januari 2016 is het weer zover. Dit mag je niet missen dus doe mee. De inschrijving is inmiddels geopend. Via www.wijthmenerplasloop.nl kan je inschrijven. Leiders van jeugd en senioren motiveer je team om gezamenlijk mee te doen!!!!
Nog even ter herinnering: de OUDIJZERACTIE wordt niet gehouden op 29 december, maar is verschoven naar de voorjaarsvakantie. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt.

Fijne feestdagen en een goed en sportief 2016,

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten