zaterdag 2 april 2016

Buurtbibliotheek en afhaalpunt van de bibliotheek Stadskamer in de KubusOp initiatief van de voormalige directeur van de Kubus, Wim Schuurman,  heeft het Plaatselijk Belang in samenwerking met de Stadskamer zich ingezet om een afhaalpunt van de bibliotheek in de Kubus te realiseren. 

Ook wordt er een gratis buurtbibliotheek gerealiseerd. Voor deze buurtbibliotheek zijn er nog boeken nodig. Indien u uw boeken een tweede leven gunt, kunt u ze op woensdag 13 april tussen 12.00 en 13.00 uur inleveren in De Kubus.

Het afhaalpunt is een pilot van de Stadkamer en duurt tot 1 januari 2017. Zo als het er nu uitziet biedt de Stadkamer de mogelijkheid voor de inwoners van Wijthmen om 2 a 3 maanden gratis lid te worden van de bibliotheek. Hoe de boeken, films en dergelijke digitaal aangevraagd moeten worden zal op de website van Wijthmen en in een volgende Elshofbode vermeld worden.

Boeken uit de buurtbibliotheek kunt u zonder meer lenen.

De buurtbibliotheek en het afhaalpunt wordt op 20 april om 12.00 uur geopend door wethouder Jan Brink. Wij, als Plaatselijk Belang hopen dat u daar ook bij aanwezig wilt zijn. Hoe meer mensen er aanwezig zijn des te meer dit initiatief van Wim Schuurman een kans van slagen krijgt.

De buurtbibliotheek en afhaalpunt is voorlopig op elke woensdag (behoudens de schoolvakanties) van 12.00 tot 13.00 uur geopend en wordt bemand door vrijwilligers.

Tot woensdag 20 april

Eko Huisman, namens Plaatselijk Belang Wijthmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten