zaterdag 18 februari 2017

Alzheimer Café: Dementie en de wens tot een humaan levenseinde....ook als het de weg van actieve levensbeëindiging op gaat?


Op dinsdag 21 februari 2017 wordt er tijdens het Alzheimer Café Zwolle gesproken over de mogelijkheden van een humaan levenseinde bij mensen met dementie. Een levenseinde met vele gezichten, wensen en mogelijkheden. Van wachten tot de dood je komt halen tot actieve levensbeëindiging door euthanasie. Als gastspreker hebben wij voor deze avond Tilly de Kruyf uitgenodigd.
Tilly werkt als geestelijk verzorger in de ouderenzorg en is als trainer verbonden aan het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen. Zij zal u deze avond meenemen in de zoektocht naar wat een menswaardig levenseinde is in het leven met dementie. Verschillende ervaringen, opvattingen en dilemma’s worden belicht. Wij gaan deze avond met elkaar in dialoog over het humaan kunnen omgaan met de laatste levensfase tot sterven aan toe. En delen met u de informatie over de mogelijkheden die er zijn als het gaat om een menswaardig levenseinde.
Het belooft weer een bijzondere avond te worden.

Het Alzheimer Café is in restaurant Urbana, Wipstrikkeralee 213, 8025 AH Zwolle, en begint om 19.30 uur tot 21:00 uur. Vanaf 19.00 gaat de zaal open. Wij heten u graag van harte welkom.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten