woensdag 14 november 2018

IJsbaan HWZ - Wisseling voorzitterschap IJsbaan HWZ


Voorzitter Johan van der Kolk geeft na 11 jaar de voorzittershamer over aan Henk van der Kolk.
Johan  kwam in 1978 als actief  bestuurslid bij de IJsbaan HWZ. Dit is nu dus 40 jaar geleden!! Hiervoor is hij door het bestuur in het zonnetje gezet.


In 1981 werd hij secretaris,  na 26 jaar deze functie vervuld te hebben nam Johan het voorzitterschap over van Willem Frijlink.
Vanaf 2007 heeft hij deze rol zeer actief vervuld. Wie kent Johan niet, hij is het boegbeeld van de ijsbaan. Het bestuur bedankt Johan dat hij deze functie met grote inzet en enthousiasme heeft vervuld.
Johan heeft zelf te kennen gegeven dat het tijd werd om te wisselen van voorzitterschap. De rol zoals Johan die vervuld is een uitdaging om over te nemen.
In de bestuursvergadering gaf Henk van der Kolk aan dat hij deze functie wel wilde aanvaarden. De bestuursleden stemden allen hiermee in.
In de onlangs gehouden ledenvergadering is daarom Henk van der Kolk voorgedragen om rol van voorzitter over te nemen. Henk is sinds 1993 een actief bestuurslid en wil met plezier de rol van voorzitter van Johan overnemen. Johan zal binnen IJsbaan HWZ een actief bestuurslid blijven. Het bestuur bedankt Johan voor zijn grote inzet als voorzitter en is blij dat hij nog als actief bestuurslid  bij de IJsbaan betrokken blijft. Het bestuur en de aanwezige leden wensen Henk succes toe met het voorzitterschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten