zondag 30 augustus 2020

Oud ijzer actie 2020


Op zaterdag 18 juli 2020 organiseerde het tweede elftal van v.v. Wijthmen de jaarlijkse oud ijzer actie. De dag begon om half 9 met een kop koffie bij de kantine. Rond 9 uur zijn de eerste trekkers weggereden vanaf het sportpark om het oude ijzer op te halen in en rondom Wijthmen. Bij terugkomst werden de overige metalen zoals aluminium en koper gesorteerd en apart gehouden door Frans van Gurp, Jan Schrijver en Julian van Lohuizen. De containers waren snel gevuld door de hulp van John van der Kolk op zijn kraan. Om 12 uur werd er in de kantine soep en een broodje frikandel of kroket gegeten van De Mol. In de middag werd er nog meer oud ijzer opgehaald en waren er aan het einde van de middag twee grote containers gevuld met oud ijzer en twee aanhangwagen vol met edelmetaal. Uiteindelijk is de dag afgesloten onder het genot van een welverdiend biertje. Het harde werk werd uiteindelijk beloond met een opbrengst van € 1.904,38. Hierdoor heeft ook Wolters Recycling in Zwolle goede zaken gedaan.
Hierbij wil ik namens de organisatie de volgende personen en bedrijven bedanken:

  • ·       Frans van Gurp en Jorry Veldhuis voor het organiseren van de oud ijzer actie 2020.
  • ·       Alfred Meiberg Dienstverlening, Robert Hülsmann, Engbert Klei, Louis van Gurp en Jan Schrijver voor het beschikbaar stellen van de trekkers en aanhangwagens.
  • ·       Spelers v.v. Wijthmen voor het meehelpen tijdens de oud ijzer actie 2020.
  • ·       Café Restaurant De Mol voor de soep en broodjes kroket of frikandel tijdens de middag.
  • ·       John van der Kolk Dienstverlening voor het beschikbaar stellen van de kraan.
  • ·       Wolters Recycling voor het beschikbaar stellen van de containers en de afhandeling tijdens de oud ijzer actie 2020.
  • ·       Alle personen die oud ijzer hebben geschonken of een gift hebben gegeven bedankt voor jullie inbreng tijdens de oud ijzer actie 2020.

Volgend jaar is de volgende editie van de oud ijzer actie. Bewaar nu alvast uw oude ijzer en overige metalen voor volgend jaar!!!

Namens de organisatie,

Jorry Veldhuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten