zondag 13 april 2014

Buurtspel Grassparty 2014Het duurt nog wel een poosje voordat ons mooie dorpsfeest weer op het programma staat, maar hierbij alvast de eerste kennisgeving omtrent de planning voor de Grassparty 2014.  Dit jaar vindt de Grassparty plaats op
5, 6 en 7  september.Voorgaand jaar hebben wij als organisatie erg genoten van de geweldige opkomst en inzet met betrekking tot de activiteit "Bouw je eigen straatfeest". Er kwamen veel positieve berichten vanuit de gemeenschap omtrent deze activiteit binnen en er werden prachtige, en vooral veel creatieve, acts opgevoerd. Aangezien de Grassparty een feest voor en door de dorpsgemeenschap is zijn wij voornemens om dit jaar wederom een buurtspel te organiseren voor de vrijdagavond.

De vrijdagavond zal in het kader staan van het Thema "De Amsterdamse Avond". Geheel in stijl van dit thema zal de feesttent op vrijdagavond aangekleed worden met attributen die hierbij passen. Door middel van de grootste meezingers en kroegen hits van o.a. Willy Alberti, Johnny Jordaan, Andre Hazes en Peter Beense hopen wij er wederom een groot feest van te maken. 

Ook het buurtspel zal in het teken van dit thema staan. Café Lowietje, Fledder, De Cock ……… Wie is er niet bekend met de serie Baantjer! Het spel voor dit jaar is een afgeleide van het alom bekende gezelschapsspel "Cluedo" , alleen dan uiteraard met een Wijthmense twist. De essentie van het spel is dat iedere deelnemende straat de gang van zaken van de gepleegde misdaad probeert te raden aan de hand van een aantal hints die wij als organisatie gedurende de zomerperiode zullen gaan onthullen. Uiteraard zal er een mooie prijs ad. € 250,- voor het winnende team zijn!

Om dit spel in goede banen te leiden willen wij van iedere straat een aantal afgevaardigden (maximaal 2) uitnodigen voor een informatie bijeenkomst op 26 mei 2014 om 20.00 uur bij café-restaurant De Mol. Hier zullen wij een toelichting gaan geven op de aard, essentie en het doel van het buurtspel. 

Graag ontvangen wij een bevestiging van de desbetreffende afgevaardigden of zij op deze bijeenkomst aanwezig kunnen zijn. Deze bevestiging kan middels het opgave formulier op de site www.grassparty.nl  
Als organisatie hopen wij natuurlijk op een hoge opkomst!
Met een feestende groet!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten