vrijdag 11 april 2014

Uit de voetbalbestuurskamer
Dit keer niet zoveel nieuws te melden. De gewone zaken die elk jaar weer op de agenda staan. De competities beginnen al aardig op te schieten.
Halverwege mei is alles al weer afgelopen en zijn er nog wat toernooien. De organisatie van ons eigen jeugdtoernooi op 7 juni is volop bezig. Het programma is bijna rond. Noteer deze datum in de agenda. Verder moet het bestuur weten wie er allemaal doorgaan en wie er gaat stoppen of naar een andere vereniging toe gaat. Dit moeten we weten want we moeten de teams voor volgend jaar gaan opgeven bij de KNVB. Dus wanneer je wilt gaan stoppen of weg wilt gaan geef dit dan door aan je huidige leider. Verder moet je je schriftelijk afmelden bij de ledenadministratie en wanneer je naar een andere vereniging wilt gaan voor 31 mei overschrijving aanvragen. Doe je dit niet op tijd dan krijg je geen overschrijving meer. Ook de contributie voor VV Wijthmen gaat dan gewoon door.
De A1 gaat dit jaar meedoen met het Zwols Kampioenschap voor A-junioren. Ook de organisatie van dit toernooi is weer in volle gang. Wanneer er meer nieuws beschikbaar komt dan hoort een ieder dat zo spoedig mogelijk.

Binnenkort zullen de leden die nog geen vrijwilligerstaak vervuld hebben een oproep krijgen om de buitenboel een schoonmaak beurt te geven of de reclameborden schoon te maken. Wie de schoen past trekke hem aan. Komt het niet als een verrassing!! Op 29 maart gaan we de buitenboel schoonmaken. Hiervoor zijn enkele leden al benaderd.

Voetbalvereniging Wijthmen bestaat bijna 45 jaar!
Op 28 april aanstaande bestaat de voetbalvereniging Wijthmen alweer 45 jaar! Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft het bestuur besloten om op zaterdag 10 mei dit jubileum ‘bescheiden’ te vieren. Er zullen die dag voor jong en oud leuke activiteiten worden georganiseerd. Tevens afsluiting van het seizoen. De activiteitencommissie is er volop meebezig. Houdt zaterdag 10 mei aanstaande dus vrij in de agenda! Binnenkort volgt meer informatie.

Frans Kerkum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten