zondag 27 april 2014

Kampioentjes

Goed voorbeeld doet goed volgen. Goed voorbeeld doet goed volgen.

In navolging van dames 1 is het meisjes A team van de volleybalvereniging Wijthmen kampioen geworden. Het hele seizoen hebben ze bovenin meegedraaid. Dit team verdiende het om kampioen te worden. Ze staken met kop en schouders uit boven de andere teams. Hun trainer Leo Wiltvank heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan dit succes. Ook het enthousiast coachen van Willy Beltman mag niet ongenoemd blijven.


 Het team blijft volgend jaar nagenoeg compleet en gaat de uitdaging aan om in de 1e klasse uit te komen. Het betekent voortaan 2x in de week trainen en wedstrijden spelen van 5 sets. Dit wordt de uitdaging voor hen.


Ook de mini’s zijn kampioen geworden. U begrijpt nu de dubbele titel boven dit stukje. 


Ze zijn gelijk bovenaan geeindigd in hun poule. Voor de vereniging zijn zij dus eerste en ook kampioen. Ze genoten zichtbaar van de aandacht bij de prijsuitreiking. Zij hebben dit mooie resultaat gehaald onder de bezielende leiding van yvonne Diepman. Zij werd geholpen door Kayla en Demi, die hun passie voor de volleybalsport combineerden met het doen van hun maatschappelijke stage.Zo sneed voor hen het mes aan twee kanten.
Voor de volleybalvereniging was het een uniek seizoen. Bij welke club maak je het mee dat moeder en dochter kampioen worden en dat twee zussen kampioen worden? En voor de lezers nu de vraag om uit te zoeken wie die moeder en dochter zijn en wie die twee zussen.


Mvgr. Ankie van Leeuwen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten