zondag 19 april 2015

Ladies Only Hoonhorst


HOONHORST – Op zaterdag 30 mei wordt er bij Zaal Kappers aan de Kerkstraat 7 in Hoonhorst een spetterend ladies only evenement georganiseerd. Een evenement voor alleen vrouwen vanaf 18 jaar. Er worden demonstraties, workshops, bedrijfspresentaties en modeshows georganiseerd….. en met een aantal hele leuke verrassingselementen!!!
Ook kunnen een aantal dames kans maken op een geheel verzorgde metamorfose…..en wie wil deze nou niet winnen!
Het evenement start om 15:00 uur tot 21:00 uur…..maar daarna gaan we nog gezellig door met DJ Ronny en zijn ook alle mannen van harte welkom om mee te swingen op de muziek van de eighties en nineties.
Kortom een super evenement waar van alles is te zien, te beleven en te proeven.
Toegangskaarten a 10,00 euro per stuk zijn verkrijgbaar bij Zaal Kappers. (voorverkoop) Aan de zaal op  30 mei 12,50 euro. Hiervoor krijgt u naast uw entree een drankje en een hapje en een leuk gevulde goodiebag.

Aan dit evenement hebben de organisatoren een goed doel gekoppeld, namelijk Pink Ribbon, tijdens deze avond kunt ook u geheel vrijblijvend een gift geven aan deze Stichting. Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Wij hebben nog enkele plekken vrij voor bedrijven en hobbyisten om hun product te showen en te verkopen. Dus wees er snel bij.
Hebt u interesse om een presentatie te geven van uw product of een workshop te geven, neem dan contact op met LadiesNightHoonhorst@outlook.com.

Voor toegangskaarten kunt u contact opnemen met Cafe Restaurant Zalen Kappers via telefoonnummer 0529-401281
Like ook onze facebook pagina Ladies Only Hoonhorst en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes omtrent dit evenement.

Tot ziens op 30 mei a.s. namens de organisatoren van het “ladies only” evenement

Gastouderopvang “Helma”( Helma van Benthem ), Salutar ( Mirjam Klein Herenbrink ), Café Restaurant Zalen Kappers ( Karin Huitink ), Clausiezo ( Claudia Lubberts ), Hennie Broekman en Janice Huitink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten