zaterdag 23 januari 2016

Veteranen v.v. WijthmenHier weer een keer nieuws van het veteranenfront.  In juni  hebben jullie al kunnen lezen over de presentatie van onze nieuwe sponsor “Meiberg bedrijfsverzorging” (www.meiberggroen.nl).   
Alfred Meiberg nam het stokje over van  Henri Teusink “de Mol” en heeft ons voorzien van nieuwe tenues, waarmee we weer in het seizoen 2015-2016 van start konden.  Naast  de sponsorwijziging waren we ook actief op de roerige spelersmarkt binnen de vereniging.  Er zijn enkele nieuwe spelers actief, de reservepot goed gevuld en enkele belangstellenden die nog in de lappenmand zitten staan al te trappelen.  Momenteel hebben we 16 voetballers voor de Zwolse 45+ veteranencompetitie op de vrijdagavonden.

Afgelopen half jaar hebben we verdienstelijk deelgenomen aan de toernooien bij Windesheim, ZAC, Berkum en Zwolse Boys.  We kunnen  wel zeggen dat we vaak wat traag op gang komen. Traditioneel verliezen we altijd de eerste wedstrijd. 
 We zijn dan te gretig of zo.  We spelen dan wel op een half veld, maar ook dat zijn nog vele meters.  Eenmaal warm en moe komt ons tactisch inzicht (lees verstand) wat meer naar boven en  lukt het vaak de schade enigszins te beperken.  Zitten dan vaak in de middenmoot.  Windesheim 5e plek,  ZAC 6e, Berkum 4e en Zwolse Boys 6e plek.  De komende toernooien gaan we er weer voor.

In 2016 hebben we nog een aantal toernooien voor de boeg. Mochten jullie willen kijken.

 19 februari bij ZAC,  18 maart bij Heino, 22 april Be Quick en het laatste toernooi is bij ons op vrijdagavond 20 mei bij de Elshof. Tijdstippen altijd tussen 19.30u en 21.30u.Verder hebben we nog deelgenomen aan het nieuwjaarstoernooi. Zaterdag 2 januari 2016 hebben we op verzoek van het bestuur dit onderlinge toernooitje  zelf georganiseerd tussen  het eerste, tweede, derde, de dames, het A1 elftal en de veteranen.  Alles volgens de veteranenregels en natuurlijk stond gezelligheid en sportiviteit voorop.  Bij slecht weer konden we nog uitwijken naar de zaal, maar dat was niet nodig. 
Het was nog prima weer en daarbij konden we nu natuurlijk ook gebruik maken van het mooie kunstgrasveld.  Alle elftallen waren meer dan goed vertegenwoordigd. Met dank aan de trainers/leiders.  Het is natuurlijk mooi dat de opkomst  zo goed is als er wat organiseert wordt.  En hulp was er ook zo.  Scheidsrechters Henk vd Kolk, Marcel Bosch, Henk Kok en Marcel Poppe droegen  zorg voor een sportieve invulling van de wedstrijden. 
Caroline Eenkhoorn heeft een mooie groepsfoto en wat actiefoto’s tijdens het toernooi gemaakt.  Resultaten waren natuurlijk niet zo belangrijk, maar wij hebben ons kranig verweerd. Kijk voor de vele (actie)foto's o.a. op de voetbalsite van v.v. Wijthmen.   

Na het toernooi  stond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Stichting gepland  met muzikale omlijsting door Gerard Reins.  Na de aftrap van voorzitter Koen kon er in de nu wel zeer goed bezochte en volle kantine volop genoten worden van de nodige hapjes en drankjes. 
De kantinedienst (ook vrijwilligers!!) maakte weer de meeste kilometers.  Volgens ons kunnen we op een leuke middag terug  kijken en bedanken wij dan ook de deelnemers en allen die bij het organiseren een bijdrage hebben geleverd. 

Met vriendelijke sportgroeten.      
 3Rs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten