zaterdag 6 februari 2016

Uit de bestuurskamer van de voetbalEen goed begin is het halve werk. Op 2 januari was de nieuwjaarsreceptie van de “De stichting de Elshof”. Vooraf aan deze receptie was er een onderling voetbaltoernooitje. Hiervoor was veel animo en daarmee was er ook veel aanloop in de Elshof. Kortom het was gezellig druk. De 3 R’s waren de organisatoren van het toernooi. Nogmaals veel dank voor het organiseren. Ook diegene die achter de bar hebben gestaan hartelijk dank.
Vervolgens een week later de 5e editie van de Wijthmenerplasloop. Dit keer weer eens goed weer. Met een deelname van 289 deelnemers een succes. Ook organisatorisch stond alles prima op zijn plek. Ook hiervoor dank aan de organisatie.

 


Deze loop is her te beleven aan de hand van de foto’s van Caroline Eenkhoorn, Gerard Hülsmann en een fantastische film van Gerard Reins. Wie de foto’s en de film nog niet gezien heeft moet beslist kijken op de website van vv Wijthmen of Wijthmenerplasloop. Na afloop was het weer prima vertoeven in de Elshof en verzorgde het derde Elftal nog een Rad van Fortuin. Ook hiervoor hartelijk dank. De opbrengst kan de vereniging prima gebruiken. Ook de vrijwilligers die achter de bar stonden worden uiteraard bedankt. Zonder jullie was het niet gezellig geweest.
En al weer een week later de opening van het Kunstgrasveld, waar alle mensen die betrokken zijn geweest met het realiseren van het veld voor waren uitgenodigd. Ook nu weer drukte in de Elshof. Tussen de sneeuwbuien door nog een onderling wedstrijdje van de E-pupillen en ook nu bleef het lang onrustig in de Elshof. Wie nu nog beweert dat er niets te doen is tijdens de winterstop……!

De eerste wedstrijd na de winterstop van Wijthmen 1 liet zien dat de opgaande lijn gepakt is. Zalk uit werd een keurige 2-2 en eigenlijk was een overwinning ook niet verkeerd geweest. Door keihard werken werd dit gelijkspel over de eindstreep getrokken. Nu deze lijn vast houden!!!

Ook zijn er mogelijk ontwikkelingen op het gebied van het vinden van een penningmeester. Hopelijk kan ik in de volgende editie een naam bekend maken.

Inmiddels hebben we ook nog een nieuwe trainer gevonden. Voor het komende seizoen hebben we Elvin Matuankotta aangesteld. Elvin is op dit moment de interim trainer van HTC.
Wij zijn overtuigd van zijn trainerscapaciteiten en daarnaast brengt hij een hoop voetbalervaring mee. Elvin speelde onder meer in de jeugd bij PEC Zwolle/FC Zwolle, SC Cambuur, ESC (Elburg), vv Olympia, vv Nunspeet,Go Ahead Kampen, CSV 28 en als jeugdspeler voor het Nederlands elftal onder 16jr.

Nog even ter herinnering: de OUDIJZERACTIE wordt gehouden op 10 februari 2016.

Tot de volgende keer en een sportief 2016,

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten