zondag 6 augustus 2017

30 jaar Grassparty!!

Na een geslaagde eerste wintereditie van de
Grassparty, barst het feest op 1,2 en 3 september weer los aan de Heinoseweg. De editie van 2017 is niet zomaar een editie, de 

                       Grassparty bestaat dan 30 jaar! 


Uiteraard mag dit heugelijke feit niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom heeft de organisatie weer een mooi programma op poten weten te zetten.
De vrijdag trappen we als vanouds af met de kinderspelen. Vervolgens zullen de straten van Herfte en Wijthmen met elkaar de strijd aan gaan. Dit maal zal er een beroep worden gedaan op het
geheugen van de straten. Op vrijdagavond staat er namelijk een quiz op het programma die overgoten is met een saus van 30 jaar Grassparty. Compleet met quiz desks en uiteraard een quizmaster. Hierna kunnen de beentjes van de vloer want dan zal de band in samenwerking met DJ Kappa de tent op zijn kop zetten.


Op zaterdag staan uiteraard de motor en trekker toertochten weer op het programma. Ook gaat er weer gestreden worden om de beker van het beachvolleybal toernooi. s’Avonds zullen DJ Kappa en de band The Guilty Six de tent weer in extase brengen. The Guilty Six speelt de pareltjes die jij stiekem het hardst mee schreeuwt in de auto, tijdens het koken en onder de douche.
Dus kom vooral langs en maak het mee!
 

Op zondag staat er voor de sportievelingen onder ons een trial run op het programma. Ook word er weer lekker gefietst bij de fietstocht die leid langs mooie bossen en landerijen. s’Middags is er muzikaal spektakel met toppers van toen. In de 30 jaar dat de Grassparty bestaat heeft het al vaak een playbackshow georganiseerd. Op zondagmiddag zullen de echte toppers hun kunsten nogmaals vertonen. Om het weekend feestend af te sluiten staat er op zondagmiddag ook een band op het programma. Straight on Stage zal nadat het vorig jaar het weekend opende, dit jaar het weekend afsluiten. Uiteraard in samenwerking met onze huis DJ’s.

Al met al weer een vol programma, dus kom weer gezellig langs voor de 30ste editie van de Grassparty! Voor het 30 jarig bestaan is de organisatie op zoek naar beeldmateriaal van voorgaande edities. Dus heb je nog foto’s of video’s van de afgelopen 30 jaar dan ziet de organisatie deze graag in de mailbox
verschijnen: info@grassparty.nl. 


Uiteraard is het ook mogelijk om een hardcopy bij een van de organisatoren in te leveren. Aanmeld formulieren en meer info met betrekking tot de activiteiten in de volgende Elshofbode.
Hou ook de website en onze facebook pagina in de gaten.


Met feestelijke groet,
De Grassparty organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten