zondag 3 september 2017

Uit de bestuurskamer van de voetbalAlweer de eerste “Uit de bestuurskamer” van het nieuwe seizoen. De
vakanties zijn voorbij en het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. De velden liggen er fantastisch bij met dank aan de Rova en onze eigen Alfred Meiberg. Laten we dat zo houden. Wanneer er een pol gras los ligt trap hem dan weer even vast. Dus na de wedstrijd even met zijn allen over het veld. Zo blijven de velden langer goed. De eerste bekerwedstrijden zijn alweer met wisselend succes gespeeld en de competitie begint op 23 september.

PEC ZWOLLE. Het was een drukke zomer voor heel veel betrokkenen van vv Wijthmen en de stichting de Elshof, maar alles ging perfect bij de trainingen en de wedstrijden Van PEC Emmen en de beloften van PEC tegen Al Rayyan. De organisatie stond als een huis, e velden waren perfect en door de vele vrijwilligers liep het allemaal op rolletjes. Het is PEC goed bevallen wil graag terugkomen. Wijthmen is hierdoor op de kaart gezet. Alle vrijwilligers heel erg bedankt!!!!!!!!

Wat is er tijdens de zomermaanden nog verder gebeurt. De jeugd van Wijthmen en Hoonhorst is nu echt samen en voetballen voortaan onder de naam JCHW (Jeugdcombinatie Hoonhorst Wijthmen) in een paars shirt en witte broek en paarse sokken. De jeugdcommissie samen met de sponsorcommissies van zowel Wijthmen en Hoonhorst hebben hier hard aan moeten werken maar het is gelukt. De volgende teams spelen in Wijthmen: JO19-1, MO19-1, JO15-1, JO15-2, JO11-1, JO11-2, JO11-3.
Wanneer je nog nieuwe sportspullen nodig hebt kijk dan ook eens bij Reuvers Sport. Leden krijgen daar 10% korting. Dit geldt uiteraard voor alle leden, jeugd en senioren.

In oktober is het weer tijd voor een algemene ledenvergadering. De datum is nog niet bekend, maar volgt spoedig.
Zoals al in eerdere versies van “Uit de bestuurskamer” is aangegeven stoppen 3 bestuursleden. Voor twee functies hebben we inmiddels vervanging gevonden. Met de derde functie zijn we bezig.

Oproep voor scheidsrechters. We hebben een chronisch gebrek aan scheidsrechters en hebben er echt meer nodig om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Zoals het gezegde is dat vele handen licht werk maken is dat bij scheidsrechteren ook zo. Wanneer er meer zijn hoef je niet zo vaak!!!! Geef je dus op want zonder scheidsrechters wordt er ook niet gevoetbald!!!! Opgeven kan uiteraard bij mij of Jeroen Harink.

Allemaal veel succes dit seizoen. Maak er een mooi en sportief seizoen van!!!!


Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten