zaterdag 22 september 2018

Uit de bestuurskamer van de voetbal


Voor mij een bijzonder “Uit de bestuurskamer”. Het is de laatste die ik maak als voorzitter. Zoals bekend ben ik na de ALV op 27 september voorzitter af en geef ik het stokje door aan mijn opvolger. In al die jaren heb ik dan inmiddels meer dan 50 “Uit de Bestuurskamers” gemaakt.

Het was weer een drukke zomer. Heel veel vrijwilligers zijn druk geweest met de trainingen en de drie wedstrijden van PEC ZWOLLE 1 en de wedstrijd van de PEC beloften en niet te vergeten al het werk aan de twee velden. Alles is prima en soepel verlopen. We mogen best trots hierop zijn. Wijthmen staat weer eens duidelijk op de kaart. ALLE VRIJWILLIGERS BEDANKT VOOR JULLIE INZET!!!!!

Het seizoen 2018-2019 is inmiddels weer begonnen. Het is weer gelukt om drie senioren heren teams te maken. Het vrouwenvoetbal is ook samengegaan met Hoonhorst en spelen nu ook onder de vlag van JCHW. Dit was nodig om zoveel mogelijk meiden de kans te geven om bij Wijthmen en Hoonhorst te blijven voetballen. Hoop dat dit net zo’n succes wordt als met de jeugd. Ook de jeugd van JCHW staat weer op poten en dat is best een hele klus. Hulde voor de jeugdcommissi.
Op 1 september is de bekercompetitie gestart en de reguliere competitie begint op 22 september. Op 22 september wordt dit gevierd met een BBQ voor alle seniorleden (ook de verenigingsleden, donateurs en vaste supporters) en de jeugdleden van O19. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van 10 euro per persoon.

Het 50 jarig jubileum. Het organisatiecomité is inmiddels compleet en bestaat inmiddels uit 15 personen. Een conceptdraaiboek is inmiddels gemaakt en lijkt te voldoen. De oprichtingsdatum is 28 april 1969. Het idee is om het jubileum op 24 en 25 mei te gaan vieren. Vrijdagavond 24 mei een officiële receptie en op zaterdag 25 mei vanaf 10 uur spelletjes voor alle jeugd van JCHW tot 16 jaar. Na de competitie voetbalwedstrijden een BBQ gevolgd door een feestavond voor leden vanaf 16 jaar. Uiteraard zijn partners ook welkom. Er moeten werkgroepen gevormd worden om het één en ander te organiseren. Wordt vervolgd.

Op de Algemene Ledenvergadering van 27 september 2018 stop ik als voorzitter. Ook stoppen dan de secretaris Jacqueline Noordman en de penningmeester Hermien Meijer. Voor de opvolging zijn er gelukkig geschikte kandidaten, zodat er weer een voltallig bestuur gevormd kan worden.

Na zeven jaar stop ik dus als voorzitter. Ik wil graag iedereen bedanken die zich hebben ingezet en nog steeds inzetten voor de vv Wijthmen. Zonder jullie kan de vereniging niet draaien. Gedurende deze 7 jaar zijn er natuurlijk hoogtepunten geweest. Denk aan de aanleg van het kunststof grasveld zodat we niet meer in de blubber hoeven te trainen, de viering van het 45 jarig bestaan en de komst van PEC. Helaas was het niet altijd rozengeur en maneschijn. Er zijn ook dieptepunten geweest. Het wegvallen van diverse persoonlijkheden van de vv Wijthmen heeft er behoorlijk ingehakt.
Graag wil ik mijn medebestuursleden bedanken. Zonder jullie hulp was het mij zeker niet gelukt.

                   Datums en evenementen om te onthouden:

·         Begin van het seizoen BBQ augustus/september. 22 september.
·         Algemene ledenvergadering. Donderdag 27 september in de   
        Elshof . Aanvang 21.00 uur. De agenda en de notulen van de 
        vorige ALV worden rondgemaild

Geniet van de wedstrijden op een rookvrije accommodatie en speel met RESPECT !!!

Kijk ook altijd even op de site van de v.v. Wijthmen www.vvwijthmen.nl

Veel succes dit seizoen!!!

Frans Kerkum

Frans namens de redactie, bedankt voor al die talloze "bestuurskamers" op die manier bracht je via de Elshofbode ons allemaal weer op de hoogte van het wel en wee van de voetbal en werd de Elshofbode zeer goed gelezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten