maandag 16 september 2019

Grassparty 2019





Afgelopen weekend stond in het teken van de Grassparty, voor alweer de 32e editie. Na een fantastisch weekend vol activiteiten, muziek maar boven al gezelligheid kan de rust wederkeren in het dorp.



We hebben weer kunnen genieten van de enthousiaste straten met het buurtspel. De “old-timer” trekker en motor tour tocht trok opnieuw een volledig gevuld weiland aan trekkers en motoren. Bij de roofvogelshow konden we speken van een succes, vele toeschouwers van jong tot oud stonden met veel enthousiasme bij de show. Een paar gelukkige wijthmeners werden zelfs onderdeel van de show en zagen grote roofvogels waaronder een enorme arend op hun arm landen. De tent en het terras waren alle dagen goed gevuld. Het was een formidabel weekend, bedankt!



De organisatie is al weer druk bezig met de evaluatie om vervolgens weer met de 33e editie aan de slag te gaan. We hebben gemerkt dat de activiteit op de zondag middag zoals de honden, roofvogel en schapenshows veel bekijks trekken. Mocht je een goed idee hebben omtrent een show of activiteit, stuur dit dan naar info@grassparty.nl of spreek iemand van de organisatie aan. Alvast bedankt voor de bijdrage.



Wijthmen- Herfte bedankt en tot volgend jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten