zaterdag 28 september 2019

TÚliefeest 27 en 28 september


De organisatie van T'Uliefeest 2019 is alweer in volle gang. Dit jaar zal het wederom gehouden worden in het 4e  weekend van september welke dit jaar op 27 en 28 september valt. 

Dit jaar wordt het spektakel uitgebreid met op de vrijdag avond een grote Duitse klasse wat betekend dat de trekkers hoger aan mogen haken en zo meer kracht op de baan kunnen uitoefenen dus nog meer spektakel! Na de Duitse klasse op de vrijdagavond speelt de band Alive in de feesttent. Op de zaterdag begint de trekkertrek al weer om 10 uur om alle trekkers weer over de baan te laten gaan. Dit jaar met een speciale klasse, de sprintklasse. Kort samengevat zo zwaar en zo snel mogelijk die baan over! 
De hele dag zullen de trekkers van verschillende formaten,leeftijden en vermogens over de baan heen denderen. Voor de jonge trekker fanaten is er ook een springkussen, zandbak en uiteraard een glaasje ranja.

Zaterdagavond komt harten 10 en de feestband solidair het dak van tent af spelen.  al met al een weekend om weer te genieten voor jong en oud.
Dus neem de hele familie mee voor een feestweekend aan de Ganzepanweg in Hoonhorst. vrijdagavond vanaf 19:00 en zaterdag vanaf 10;00 uur zullen de trekkers te zien zijn, Schrijf het in je agenda en tot het 4e weekend van september bij T'Uliefeest in Hoonhorst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten