maandag 16 september 2019

Vanuit de bestuurskamer


Afgelopen zaterdagmorgen was ik op ons sportpark, een schitterde accommodatie, de velden omringt door bomen, een plaatje. Wat me ook opviel is dat er veel vrijwilligers met onze club bezig zijn om de zaterdag voor vele mensen een mooie wedstrijddag te maken. Iets waar je misschien niet altijd zo bij stil staat. Leiders, trainers,  kantinediensten, veldverzorgers, lijntrekkers, een greep uit  vele vrijwilligers welke zich inzetten voor onze mooie vereniging. Dit is natuurlijk niet alleen van toepassing voor de voetbal, maar geldt ook voor de andere verenigingen binnen ons dorp, iets waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Dit zal ook voor de toekomst het geval zijn, het dorp zal flink uitgebreid worden en dit zal zeker voor de verenigingen mogelijk grote veranderingen hebben. Daarom moeten we de verbinding met elkaar blijven zoeken en opzoek gaan wat ons elkaar sterker maakt. We hebben, als voetbal, goede contacten met de Stichting en andere verenigingen, dit geeft vertrouwen naar de toekomst toe. Een interessante tijd breek aan en daar hebben we iedereen bij nodig. Ik steel daarom maar even de slogan van de kantinediensten dames : SAMEN HOUDEN WE WIJTHMEN STERK!!!! 

PEC Zwolle heeft net ons sportpark verlaten en was hier al weer voor de 3e keer om hun voorbereiding in Wijthmen te starten. Iets wat altijd weer bijzonder is voor ons. De competitie is al in volle gang, als U deze Elshofbode leest. Het afgelopen seizoen is een  jaar geweest waarin  veel gebeurd is. Terugdenkend is het ons gelukt om 3 elftallen op de been te houden en het 50e jarig jubileum is ook één van de mooie momenten. Trieste momenten hebben we ook gekend met het overlijden van  Henk Rientjes, Joop in t’ Veld en onze oud voorzitter Jan van de Kolk.

Verder kan ik U mededelen dat de algemene ledenvergadering zal worden gehouden op donderdag 26 september en zal beginnen om 21.00 uur.

Een fijn seizoen gewenst!

Robert Hulsmann.

Voorzitter V.V. Wijthmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten