zondag 24 mei 2020

Gemaakt door Meike Teusink basisschool De Kubus groep 7

Toen ik te horen kreeg dat de scholen moesten sluiten,dacht ik yes.

We hoeven niet meer naar school maar later vond ik het thuis niet meer leuk.

Je ouders zijn geen juf en meester dus ze kunnen je het niet zo goed uitleggen.Voor het  thuiswerk kregen we een een pakketje en we belden met juf dat was leuk want ik miste juf heel erg we kregen in het pakket: leesboeken en taalboek en rekenboek,en spelling en ook kleurplaten maar ik was toch veel liever op school en het werd ook wel moeilijk het thuiswerk.

Thuis werken werd steeds stommer en ik wou weer graag naar school.

toen mochten we weer naar school de ene week twee  keer in de week en de andere keer drie keer in de week ik was heel blij.

Nu zitten we weer op school soms en het leren is weer wat leuker en het gaat weer goed op school.

Toen kregen we te horen dat we 8 juni weer met de hele klas en hele school naar school mogen.

Dus 8 juni zie ik al mijn klasgenoten weer jeeee!!!!


1 opmerking: