zondag 24 mei 2020

Steun onze adverteerders!

Dat dit een bizarre tijd is, voor iedereen, hoef ik je niet meer te vertellen. Een tijd van onzekerheid en angst maar aan de andere kant ook van hele mooie initiatieven.


Kinderen die hun hek mooi maken met teksten als <—1,5 meter —> of we willen naar school!

De samenleving verandert, en dan heb ik het niet alleen over de 1,5 m afstand. In ons buurtschap zagen we bijvoorbeeld met Pasen een prachtig privé initiatief waarbij de ouderen heerlijke paaseitjes kregen als verrassing.

Maar ook met Pasen werden meer dan 100 bossen prachtige tulpen rond gebracht aan iedereen van 70 jaar en ouder om ze een hart onder de riem te steken.  En ook te voorzien van een telefoonnummer van ons plaatselijke ‘hulp Covid-team’. Ook hier waren de reacties overweldigend zeg maar Echt Noaberschap.

Wij als ‘Elshofbode’ steunen al jaren op onze adverteerders. Velen van hen zijn al jaren adverteerder in ons blaadje. Zonder hen kunnen we simpelweg niet bestaan. Daarom wil ik hen, vaak plaatselijke ondernemers, graag eens extra in de belangstelling zetten.

Blader de Elshofbode eens op een andere manier door, om een blik te werpen op de advertenties. Velen van hen hebben u steun nu extra nodig. Een van hen drukte mij op het hart om te om vooral bij de plaatselijke ondernemers te kopen, dat is zo ontzettend belangrijk om nu te overleven.

Tot voor kort meer ganzen met hun kuikens

op de golfbaan dan golfers

Op het moment van dit schrijven gaan de scholen weer open en komt een klein deel van de samenleving weer op gang.


Maar let wel dit geldt niet voor iedereen. Sauna Swoll is bijvoorbeeld al dicht sinds 16 maart en mag pas na 1 september weer open. Ga er maar aanstaan!!als bedrijf.  En dit geldt voor veel meer bedrijven. Zo ook voor Café restaurant ‘De Mol’. Zij mogen 1 juni weer open. De familie Teusink heeft inmiddels de inrichting aangepast op de nieuwe 1,5 metersamenleving en is er klaar voor.

Theo van der Stouwe van het Parochiehuis gaat kleine barbecue pakketten aanbieden, om af te halen. Maar ook zijn (nieuwe party trailer is te huur) Hou je dan toch een klein feestje thuis dan kan deze gehuurd worden. Het heeft een bar, een koelkast en alles kan natuurlijk gevuld worden.

De schoonheidssalon van Yvonne Zuidberg en Intens hebben mooie producten en behandelingen. Of leuk om eens weer te gaan karten bij de Karba. En laten we Kappers in Hoonhorst niet vergeten net als onze andere adverteerders!

Maar zowel voor de horeca, de sauna, kapper, schoonheidssalon en alle kleine bedrijven geldt, koop bijvoorbeeld een tegoedbon. Deze komt toch immers altijd van pas.

Steun ze, steek ze een hart onder de riem

op wat voor manier dan ook.

Kijk maar eens op www helpdehoreca.nl.

En wat ons betreft,  blijf veilig, stay safe, want we moeten het echt met zijn allen doen, al is het alleen maar uit respect naar de mensen in de zorg.

                                                                                                          Marianne ten Klooster

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten