donderdag 15 september 2022

Jeugdland 2022, thema Jungle 🐸🦋🦁🐵

Na 2 jaar afwezigheid was er het jaarlijkse huttenbouwfestijn!!

Op dinsdagmorgen 23 augustus om 9 uur werden de kinderen ontvangen door welkomst-olifanten, junglegeluiden en bloemenkransen. 3 dagen lang kon er weer getimmerd en gebouwd worden om een mooie hut te maken. Alle hutten moesten dit jaar aan het Jungle thema voldoen. Zo moest er bijvoorbeeld een alarmsysteem zijn om wilde dieren buiten te houden, en moest er aan camouflage worden gedacht.

De temperaturen lopen deze dagen flink op, maar er werd niet minder hard om gebouwd. Door de warmte werden de kinderen deze dagen goed van drinken voorzien. Voor wat extra verkoeling kwam op woensdag de ijscoman langs en konden de kinderen en de hulpouders genieten van een lekker ijsje.

Er waren ook nog andere activiteiten naast het timmeren en schilderen van de hutten, zoals een mooie amuletketting maken, in een bak vol zand op zoek gaan naar een mooie gouden steen, kokosnoot kraken en je kon je eigen witte shirt verven in de thema jungle en er kon met een bananen-vang-spel worden gespeeld.
Op de laatste dag was er aan het einde van de ochtend een vuurtje waar bananen met chocola en appeltjes met kaneel en suiker in werden geroosterd.  

Met de prijsuitreiking verdiende iedereen een prijsje voor de onvermoeibare inzet en prachtige creatieve invullingen. Een speciale prijs voor mooiste hut ging dit jaar uit naar het team van: Naomi, Milan, Isaac, Fay, Siënna en Liv.

En de andere speciale prijs voor de meest stevige en best gebouwde hut ging uit naar: Peter, Niek, Elia, Thomas, Sophie, Mirthe, Laura, Vera, Twan en Bram.Gefeliciteerd allemaal!

Het was een super geslaagd jeugdland! Tot volgend jaar!

Groeten de organisatie van Jeugdland


Geen opmerkingen:

Een reactie posten