donderdag 15 september 2022

v.v. Wijthmen doet mee aan Rabo ClubSupport

Nu de leden van de Rabobank, via brief of in de Rabo App, een uitnodiging hebben ontvangen voor Rabo ClubSupport, wil v.v. Wijthmen deze actie graag onder de aandacht van een breed publiek brengen.

Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt ook een bedrag beschikbaar ! Ook v.v. Wijthmen doet dus weer mee aan de Rabobank ClubSupport ! Leden die niet bankieren bij Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen helaas geen stem uitbrengen op v.v. Wijthmen.

Stemmen:
Van 5 t/m 27 september 2022 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete club, vereniging of stichting. Het uitbrengen van een stem is mogelijk via de Rabobank App of via www.rabobank.nl/clubsupport. Elke stem is geld waard ! De waarde van een stem wordt uiteindelijk bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. v.v. Wijthmen ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan iedereen die de v.v. Wijthmen een warm hart toedraagt en lid is van Rabobank Vaart en Vechtstreek:
Het is voor v.v. Wijthmen belangrijk om deze actie op een brede manier onder de aandacht te brengen en zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden een stem geven aan v.v. Wijthmen tijdens de Rabobank ClubSupport. Kijk voor meer informatie over Rabobank ClubSupport op 
www.rabobank.nl/clubsupport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten