zondag 29 oktober 2023

Eém Bieproaten op 27 september

Op 27 september zijn wij na de zomervakantie weer gestart met een gezellige middag en voor het eerst in combinatie met een bingo. Wederom was er weer een hele goede opkomst. Iedereen had er blijkbaar weer veel zin in. In totaal hadden wij negen prijzen. Mede mogelijk gemaakt door een aantal lokale ondernemers uit o.a.Wijthmen. Nog hartelijk dank aan:

  • De Kniphoeve
  • Op de Es
  • Intens
  • VV Wijthmen
  • De Mol
  • Jumbo Dalfsen

De bingo verliep goed en menigeen was erg fanatiek !Tussendoor en na de bingo werd er weer volop bie geproat met elkaar. Op het eind van de middag kwam
  de voorzitter van de Grassparty Bart v/d Kolk nog langs met een aangename verrassing. Hij overhandigde ons een cheque van maar liefst € 1250,00 voor de oudere inwoners uit Wijthmen.

Op de Grassparty was namelijk een ludieke veiling gehouden op de zaterdagmiddag waar flink tegen elkaar op werd geboden. Met dit fantastische bedrag als resultaat voor de ouderen!

Namens de ouderen uit Wijthmen danken wij de Grassparty voor dit mooie bedrag, wij zullen dit goed benutten. Maar daarover later in het jaar meer nieuws.

Ook dank aan onze vrijwilligers voor deze middag, Riet Meijer en Marja Pot. Het afwassen verliep dit maal allemaal wat sneller dan anders, mede door de vernieuwde keuken in de Elshof inclusief vaatwasser.

Onze volgende 60+ middag is bij dit schrijven weer net achter de rug. Dit was namelijk op 26 oktober. Ongetwijfeld hebben wij genoten van een echte herfstmaaltijd. Groentesoep, aardappelpuree, rode kool, stoofpeertjes, stoofvlees en natuurlijk een lekker toetje.

Er hebben zich inmiddels ook een aantal nieuwe vrijwilligers aangemeld voor het koken. Wat fantastisch !  Deze maaltijd was o.a. bereid door : Annie en Robbie v. Krevel, Willemien v/d Kolk, Willie Riphagen en Annegree Poppema.

Op 23 november starten wij weer om 16.00 uur met een nieuwe Eém Bieproat'n middag. Ook deze keer gaan wij gezamenlijk eten. Wat het menu is, is bij dit schrijven nog niet bekend. Daar buigen de nieuwe koks zich nog over. Kosten € 8,50 p.p. Heeft u zich nog niet opgegeven, dan kan dit alsnog bij Thera Hülsmann  telnr. 06-52282741

Wees op tijd met opgeven want met een maximum van 40 personen zitten wij echt vol !

Ook voor de laatste bieproatmiddag van dit jaar 21 december kunt u zich al opgeven. Wat het menu dan is, is nog een verrassing maar als ik jullie was dan zou ik mij zeker opgeven. Dan gaan wij daarna knallend het nieuwe jaar in !

 

Namens de werkgroep,

Wonen met zorg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten