donderdag 1 mei 2014

Koningsdag 2014

Alle kinderen waren klaar voor Koningsdag en hadden er weer zin in. Het weer hielp zeker een handje mee. Om 9 uur stonden er al een heleboel mooie versierde fietsen, skelters en driewielers klaar om aan de optocht te beginnen. Benny Nijboer reed voorop met zijn trekker met daarachter een versierde aanhangwagen met muziek van Adriaan van Krevel. De veelal oranje gekleurde stoet werd vrolijk toegezwaaid door de iedereen die aan de weg stond.Nadat de stoet met kinderen bij de Elshof was aangekomen en de versierde fietseneen plekje hadden gekregen, werden alle 52 kinderen in groepjes verdeeld. Daarna konden de kinderen beginnen aan de spelletjes. De kinderen van 2 t/m 4 jaar konden een aantal leuke spelletjes doen zoals, schatkistjes zoeken in de speeltuin, de was ophangen, ringwerpen, beschuit versieren met snoepjes en er was ook een mogelijkheid om je prachtig te laten schminken!Er waren ook spelletjes voor de kinderen van 5 t/m 7 jaar. Een kleine greep uit despelletjes die zij mochten doen: stokvangenspijkerpoepenschatkistjes zoeken in de speeltuin, een estafette met een skippybal en je lekker uitleven op de stormbaan.Voor de kinderen vanaf 8 jaar waren er diverse spelletjes te doen waaronder een steltenrace, vliegend tapijt, stokvangen, snoephappen in een bak met water en je daarna lekker uitleven op de stormbaan.

Na afloop van de spelletjes werden de prijsjes voor de mooiste versierde fiets of skelter uitgedeeld. De prijzen gingen dit jaar naar Silas Peeks, Meike de Vries en Julia Krisman.

Natuurlijk kunnen we op zo’n spelletjesochtend niet zonder vrijwilligers. Bedankt voor jullie hulp en we hopen dat we volgend jaar weer een beroep op jullie kunnen doen!

We willen graag Edward v.dBerg en Monique Overmars bedanken voor hun jarenlange inzet voor de Evenementencommissie. Helaas nemen zij afscheid,waardoor wij heel erg op zoek zijn naar personen die de organisatie komenversterken. Lijkt het je leuk, neem dan contact op met één van ons of stuur een mailtje naar evenementenwijthmen@hotmail.com.

Groeten,
De Evenementencommissie
Marlon Pulles, Jorien Borst, Ashley Steinebach en Nicole van der Kolk
           

Geen opmerkingen:

Een reactie posten