zaterdag 10 mei 2014

Wijthmen D1 wint met 7-0

Op zaterdag 10 mei speelde wij (Wijthmen D1) onze laatste competitiewedstrijd thuis tegen Heerde.

Wij begonnen om half 1 in de regen en na een aantal doelpogingen scoorde Bjorn in de 10ᵉ minuut en gelijk na de aftrap nog een keer dat 2-0 maakte. Verder werd er veel overgespeeld maar uiteindelijk scoorde Lukas de laatste goal voor in de 1ᵉ helft wat de stand op 3-0 bracht.

In de 2ᵉ helft scoorde Frenk door middel van een doelpoging van Bjorn(4-0).

Later scoorde Bjorn en Luca wat 6-0 maakte.

Ongeveer 15 minuten voor het eindsignaal kregen wij onder de wedstrijd te horen dat  Rohda Raalte gelijk had gespeeld tegen s’Heerdenbroek met 3-3. Door dat onverwachte resultaat werden wij kampioen in plaats van Rohda. Als laatste scoorde Bjorn wat de uiterlijke stand met 7-0 bracht.

Na de wedstrijd kregen we een bloemetje van onze ouders en een medaille van de vereniging.

Ook bestond die dag Voetbal Vereniging Wijthmen 45 jaar waardoor er om 6 uur een barbecue was. Dat was dus dubbel feest. Dit was echt een topdag naast het slechte weer dan.