vrijdag 12 december 2014

Italiaanse nachten bij Sagezo


Sagezo zal dit seizoen weer een blijspel op de planken brengen.

“Italiaanse nachten”

van Bernd Gombold, dat belooft wat. We lichten alvast een klein tipje van de sluier op.


Gerda hoopt op een bijzondere verrassing: het is tenslotte moederdag en haar trouwdag. Maar de dag verloopt niet zoals ze zich had voorgesteld. Na de bekende druppel die de emmer doet overlopen, pakt ze voor een paar dagen haar biezen. En wie er dan allemaal over de vloer komen... haar man en diens broer denken de bloemetjes buiten te kunnen gaan zetten, maar beleven nog benauwde uurtjes!


Lisa Grolleman speelt dit jaar niet meer mee. We hebben geen nieuwe speler(s) aangetrokken, dus u zult weer de vertrouwde gezichten zien. En ook onze regisseur Thera Hulsman is weer van de partij. Wel nieuw zijn onze coulissen. Theo is aan het verbouwen geweest en daarvoor moesten onze oude coulissen worden afgebroken. We zullen ze deels opnieuw kunnen gebruiken, maar met deskundige hulp van Henny Kieftenbeld wordt ook het nodige vernieuwd.


De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 31 januari, vrijdag 6 februari en zaterdag 7 februari 2015 in het Parochiehuis, aanvang 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt alle avonden € 6,00.


Na afloop van elke voorstelling vindt weer onze fameuze verloting plaats, met als hoofdprijs de welbekende boodschappenmand. We hopen dat u ook daarna nog gezellig nablijft onder het genot van een hapje en een drankje.


Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar bij:

Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 401728

Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 401926


Graag tot ziens bij een van onze voorstellingen!


Namens Sagezo,

Gemma Rosendaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten