zondag 15 november 2015

Grote Schoonmaak van het Kultuurhuis en de Kubus

Op 31 okt. hebben vrijwilligers van de sportverenigingen (Voetbal, Gymnastiek en Volleybal) samen met ouders van leerlingen op de Kubus een schoonmaakactie gehoudenis. 
Dit is een groot succes geworden. Eerst een lekker bakje koffie voor de deelnemers en daarna snel en vol enthousiasme aan het werk. Het Kulturhuis en 
 
 
 De Kubus zijn rondom van de groene aanslag en spinnenwebben ontdaan. De kozijnen schoongemaakt en de ramen gelapt, zelfs tot in de nok.
 
Wat opviel is dat de onderhoudsploeg van het Kulturhuis haar zaakjes keurig voor elkaar heeft: dakgoten schoon, stoepen keurig aangeveegd. Rondom de school was dat een ander verhaal. 
 
 
 
 
 
Na 31 oktober ziet het schoolterrein er nu ook weer pico bello uit. Zand terug in de zandbak, bladeren en eikels afgevoerd in een grote zak en het schoolplein weer netjes aangeveegd. Ook in de school zijn een aantal mensen bezig geweest met allerlei klusjes.
 
 
 
Veel leden zijn op de schoonmaak afgekomen met emmers, sponsjes en huishoudtrapjes. Gerard heeft gezorgd voor twee rolsteigers. Alles bij elkaar zijn we met een ploeg van 20-25 personen aan het werk zijn geweest. 

Namens het stichtingsbestuur van het Kultuurhuis en de ouderraad vd Kubus,
 
 
Iedereen, heel hartelijk dank voor alle hulp!!!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten