zaterdag 28 november 2015

Sagezo speelt Rag en Rauw

Toneelgroep Sagezo speelt eind januari driemaal het blijspel Rag en Rauw, geschreven door Cees Verwaaijen. Even een tipje van de sluier. De families Rag en Rauw zijn al jaren elkaars buren en ook elkaars tegenpolen. De familie Rag is keurig netjes, bij smetvrees af. De familie Rauw neemt het allemaal niet zo nauw. Eigenlijk kunnen ze niet met en niet zonder elkaar. Op een dag valt de straatprijs van de Postcodeloterij in de straat waar beide families wonen...

We kunnen dit jaar een nieuwe speelster aan u voorstellen: Esther Damman. Ze is afkomstig uit Goor, woont inmiddels 4jaar in Hoonhorst, met man Remco en dochter Fleur, en werkt bij de thuiszorg in Heino. We zijn blij haar erbij te hebben! Op de foto ziet u haar in de onderste rij, tweede van links.naar rechts: Benny van Eekeren, Bep Spijker, Peter Bastiaans, Bart van der Kolk, Bennie van Beesten en Rita Boerkamp; onderste rij, van links naar rechts: Gemma Rosendaal, Esther Damman, Jacqueline Noordman, Adriaan van Krevel en Thera Hülsmann.


35-jarig jubileumgratis kans op extra prijs

Sagezo bestaat dit jaar alweer 35 jaar! Wat vliegt de tijd toch. Om u dit heuglijke feit mee te laten vieren en te bedanken dat u elk jaar weer onze voorstellingen komt bezoekenstellen we een extra hoofdprijs beschikbaar. Voor deze prijs, een boodschappenmand ter waarde van 50 euro, hoeft u geen loten te kopen: iedereen krijgt bij de ingang een gratis lot en maakt daarmee in een afzonderlijke trekking kans op deze fantastische hoofdprijs!

Noteer dus alvast de volgende data in uw agenda: vrijdag 22 januari, zaterdag 23 januari en zaterdag 30 januari. De voorstellingen vinden plaats in het Parochiehuis, aanvang 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt alle avonden € 6,00. 

Na afloop van elke voorstelling vindt dus weer onze fameuze verloting plaats, waarin tal van prijzen te winnen zijn en dit keer dus twee boodschappenmanden. We hopen dat u ook daarna nog gezellig nablijft onder het genot van een hapje en een drankje.

Kaarten à € 6,00 zijn verkrijgbaar bij:
Thera Hülsmann, Valkenbergweg 20, tel. 06-52282741
Benny van Eekeren, Woestijnenweg 1, tel. 0529-401926 of 06-16884981

Graag tot ziens bij een van onze voorstellingen!

Namens Sagezo,
Gemma Rosendaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten