zaterdag 28 november 2015

Uit de bestuurskamer van de voetbalAfgelopen donderdag 12 november is de jaarlijkse ALGEMENE LEDENVERGADERING van de voetbalvereniging Wijthmen gehouden. Er waren 50 tot 60 leden aanwezig. Tijdens de vergadering is afscheid genomen van jeugdbestuurslid Patty van de Vlist. Patty heeft naast actieve voetbalster jaren jeugdtraining gegeven en ook een aantal jaren in het jeugdbestuur actief geweest. 
Ook Robert Krul is nog even in het zonnetje gezet. Robert heeft jarenlang training gegeven en diverse teams gecoacht. Heeft dit jaar even een stapje terug gezet, maar hopelijk pakt die volgend jaar weer wat op (de wens is de vader van de gedachte toch?).
In een eerder stadium hebben we al afscheid genomen van Antoine Eijkelkamp of te wel Hannes. Hannes heeft, samen met Jerry Fidder, zeker 7 jaar op de velden de lijnen gekalkt. Bas Hulsmann bood op de AVL spontaan aan dit voortaan op zich te nemen. Klasse!!!

De oproep voor jeugdbestuursleden is een succes geworden. Vlak voor, tijdens en na de vergadering hebben 4 personen zich aangemeld. Dit zijn Marie Louise Mulder, Freddy Eilander, Thom Hulsmann en Marloes Hulsmann. Hier is het hoofd- en jeugdbestuur heel blij mee. Het jeugdbestuur bestaat nu uit 7 personen, want naast bovengenoemde 4 zijn ook Rens van Gurp en Ines en Monique Jentink lid van het jeugdbestuur.Club van 50. Zoals jullie weten is op initiatief van de sponsorcommissie is de club van 50 opgericht. We zochten nog trekkers voor deze club. Inmiddels hebben Jim Brinkhof, Max Beernink en Nick van Gurp aangegeven de trekkers te willen zijn. Zij gaan voortvarend van start want in de week na de AVL komen zij al bij elkaar om het één en ander te bespreken.

Iedereen die vv Wijthmen een warm hart toedraagt kan lid worden. Het doel van de club van 50 is de vv Wijthmen financieel te ondersteunen. Het geld wordt aan projecten besteed die niet uit de normale begroting betaald worden. De leden van de club van 50 doen hier voorstellen voor waarna de drie trekkers bepalen welk doel het wordt.Kascommissie. Hans Hulsmann had zijn periode van 2 jaar erop zitten en trad dan ook af. Zijn plaats is ingenomen door Sander Nijmeijer. De kascommissie bestaat nu dus uit Dennis Ophoff en Sander Nijmeijer. Een nieuwe penningmeester heeft zich helaas nog niet gemeld. Jaap, de huidige penningmeester, heeft aangegeven dat hij, ondanks de drukte thuis en op zijn werk, nog even door wil gaan totdat we een nieuwe penningmeester hebben gevonden.Dus weer een oproep voor EEN PENNINGMEESTER!!!!! Lijkt het je wat meldt je dan bij één van de bestuursleden. De voetbalvereniging heeft je echt nodig!!!!!!!!Gaan we verder met meer nieuws vanuit de digitale wereld:

Naast de voetbalassist app is nu ook Voetbal Tube Wijthmen in de lucht. Dus wanneer je een filmpje maakt wat betrekking heeft op onze unieke vereniging zet het er dan op. Dan kunnen anderen ook meegenieten. Onderop de website kan je via een link naar youtube filmpjes van vv Wijthmen bekijken.

Alle westrijdverslagen/teksten/opmerkingen/filmpjes/foto’s/vragen over de website graag naar Angeli Poppe via reneenangeli@xs4all.nl.Het kunstgrasveld wordt inmiddels naar ieders tevredenheid intensief gebruikt en heeft het nut inmiddels al bewezen. We gaan dit officieel openen op een zaterdag tijdens de winterstop. Zo gauw we een datum geprikt hebben geven we dit door.Drie evenementen in de komende maanden:

1.  Het eerst volgende evenement dat plaats gaat vinden in de “Elshof” is het kerstgala. De organisatie is volop bezig, maar nu de aanmeldingen nog. Dus hierbij een oproep:
         MELD JE AAN VOOR HET KERSTGALA OP 12 DECEMBER A.S.
Stel de organisatie niet teleur en meld je aan voor dit gala.

2.  Het is de bedoeling dat op 2 januari vooraf aan de nieuwjaarsreceptie van de Stichting een hoge hoed toernooitje wordt gehouden. Alle senioren (heren en dames) worden hiervoor uitgenodigd. Bijzonder goed om alcohol en oliebollen uit het lichaam te krijgen.

3.  De Wijthmenerplasloop 2016. Op zaterdag 9 januari 2016 is het weer zover. Dit mag j eniet missen dus doe mee. De inschrijving is inmiddels geopend. Via www.wijthmenerplasloop.nl kan je inschrijven.


Nog even een mededeling van de organisatie van de OUDIJZERACTIE. Deze wordt niet gehouden op 29 december, maar is verschoven naar de voorjaarsvakantie. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt.Tot de volgende keer,Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten