zaterdag 28 november 2015

Oecumenische Kerstsamenzang

Zondagavond 20 december om 19.00 uur a.s. vindt weer de jaarlijkse Oecumenische Kerstsamenzang plaats. 
Namens de kerstsamenzangcommissie willen we dan ook iedereen van harte uitnodigen voor deze speciale dienst in de Rooms Katholieke kerk te Wijthmen. De kerk is speciaal voor deze gelegenheid open en we zouden het fijn vinden om met iedereen de prachtige liederen (die zó horen bij de kerst) weer samen te zingen. 

Diverse mensen zetten zich vrijwillig in om een koor samen te stellen voor deze dienst. Ook zingen de kinderen van de basisschool weer enkele liederen. 

Het thema van dit jaar is “Thuiskomen voor kerst”. 

Na afloop van de samenzang wordt er een deurcollecte gehouden voor een goed doel, waarna we in het parochiehuis naast de kerk nog gezellig samenkomen onder het genot van thee of koffie. 

Het goede doel voor dit jaar is Hospice Zwolle. Hospice Zwolle wordt een gastvrij huis voor iedereen die naar verwachting nog slechts korte tijd te leven heeft. Een huiselijk verblijf waar mensen hun leven tot het einde toe zo comfortabel mogelijk en op eigen wijze kunnen invullen. Iedereen is welkom, ongeacht de aard van de ziekte, levensbeschouwing, inkomen of leeftijd. Het huis wordt voorzien van specifieke voorzieningen voor jongeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten