dinsdag 20 september 2016

Uit de bestuurskamer 
Zo de kop is er weer af. De bekerwedstrijden voorafgaand aan het seizoen zijn weer gespeeld met wisselende resultaten. Hier onder de prestaties van vv Wijthmen en vv Wijthmen/Hoonhorst teams zoals deze ook op www.vvwijthmen.nl zijn vermeld.

Wijthmen 1: Twee wedstrijden verloren, 1 gewonnen.


Wijthmen 2: Eén wedstrijd gewonnen, 1 verloren. 7 Sept uit naar SVI voor de laatste pot.


Wijthmen 3: Twee wedstrijden gewonnen, 14 sept. om 19.30 uur thuis tegen ASC. Bij winst zowieso door, anders afhankelijk van andere wedstrijd. Komt allen!


Dames: Twee keer verloren, 8 september wordt de laatste wedstrijd uit tegen ASC gestreden.


JO19-1: Twee x gewonnen, laatste wedstrijd tijdens de Grassparty nipt verloren.


MO19-1: Kleine poule met 3 teams. 1x gewonnen, 1x verloren. Afhankelijk van andere wedstrijd die nog gespeeld moet worden.


JO17-1: 2x verloren, 1x gewonnen.


JO17-2: Kleine poule met 3 teams. 1x gewonnen, 1x wordt 5 sept uit naar CSV gespeeld. Ronde verder komen zit er dus in!


JO15-1: 1x gewonnen, 1x verloren. 5 Sept. uit naar Deventer.


JO15-2: 2x verloren, 1x winst.


JO13-1: 1x gewonnen, 1x gelijk. Laatste wedstrijd 5 sept. uit naar Dalfsen. Alles nog mogelijk.


JO13-2: 1x gewonnen. Wedstrijd nr. twee wordt 5 sept. om 18.30 uur op de Elshof gespeeld. Dus nog ongeslagen...


JO13-3: Beide wedstrijd in de kleine poule verloren.


JO11-1: 2x verloren, 1x gelijk.


JO11-2: 3 wedstrijden verloren.


JO9-1: 2x verloren, laatste wedstrijd dinsdag 6 sept, om 18.30 uur in Wijthmen.

Veteranen doen niet aan bekerwedstrijden. Komen wat trager op gang... en de meesten hebben ook geen plek in huis voor deze grote beker.


Tevens kunnen jullie gelijk wennen aan de nieuwe benamingen van de jeugdteams. De J staat voor Jongens, de M voor Meisjes en de O voor Onder de gevolgd door de leeftijd. Het is even wennen!!!!!

Ook de competitie is weer begonnen. We staan weer aan het begin van een hopelijk leuk en succesvol seizoen. Van jong tot oud maak er iets moois van.

Met het noemen van de competitie kan ik gelijk een probleem benoemen. Er is een chronisch tekort aan scheidsrechters voor de jeugd. En zonder scheidsrechter wordt er niet gevoetbald. Laat dat niet gebeuren. Bedenk als senior dat er in jou jeugdtijd ook altijd een scheidsrechter was. Wanneer het eerste, tweede, derde en de dames allemaal 3 personen leveren die willen fluiten dan kom je één keer in de zes weken aan de beurt. Er wordt dan een schema gemaakt wanneer je moet fluiten dus ben je al lang op de hoogte wanneer je een keer aan de beurt bent. Overigens ouders worden uiteraard ook uitgenodigd om aan de poule van scheidsrechters voor de jeugd mee te doen. Opgeven bij de wedstrijdcoördinator Jeroen Harink (wedstrijdsecretaris@vvwijthmen.nl)

Nog meer jeugd. Alle teams van vv Wijthmen zijn samengegaan met vv Hoonhorst. Dit is en was noodzakelijk, omdat er bij beide verenigingen problemen waren om teams te formeren. Om dit samenwerkingsverband nu en in de toekomst soepel te laten verlopen is het samenwerken ook doorgevoerd in de beide jeugdcommisies. De beide commissies zijn samengevoegd. Uit elke club zitten 3 personen in deze commissie. Voor vv Wijthmen zijn dit Marie Louise Mulder, Freddy Eilander en Rens van Gurp.


Zoals jullie wel gelezen hebben in de Stentor is, i.v.m. de bezuinigingen van de gemeente, de vv Wijthmen de laatste tijd behoorlijk in het nieuws. Verschillende politieke partijen nemen het op voor de kleine verenigingen. Of dat uiteindelijk invloed heeft op de vgerzwaring van de lasten voor vv Wijthmen moeten we nog maar afwachten. Wel is er binnenkort een overleg tussen het bestuur van vv Wijthmen en de gemeente. Hier worden verschillende opties besproken.

OM ALVAST IN DE AGENDA TE ZETTEN:


DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN VV WIJTHMEN:


Woensdag 26 OKTOBER 2016, AANVANG 20.00 UUR IN DE ELSHOF.

Veel plezier en succes dit seizoen.

Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten