zondag 11 september 2016

Geslaagde 2e editie Horka RedHorse-Trailrun


Met tevredenheid kan de organisatie terugkijken een zeer geslaagde run voor het goede doel, de opbrengst van deze run komt namelijk geheel ten goede aan de stichting RedHorseCompany.
Deze stichting zet zich in voor het bouwen van fatsoenlijke behuizing voor de allerarmsten in de Filippijnen, vrijwilligers die helpen bouwen betalen zelf hun reis en verblijfkosten.

Zoals gezegd, met tevredenheid kijkt de organisatie terug op een zéér geslaagde trailrun, 109 ervaren deelnemers uit alle windstreken gaven acte de présence, met 30 inschrijvingen meer dan bij de 1e editie laat het zien dat het erg aanslaat. Alle deelnemers, bedankt voor jullie ‘sportieve’ steun aan het goede doel!!

Naderend onweer leek een spelbreker te worden maar dat was slechts van korte duur, een kwartiertje later dan gepland klonk het startsein. De start van een loop over een werkelijk schitterend uitgezet parcours waarop de deelnemers zich konden uitleven in drassige velden, waterpartijen, boerenschuren etc. lovende woorden dan ook te over na afloop. 


Zowel bij de dames als bij de heren kwam de familie Kloosterziel uit Herfte sterk voor de dag.

Bij de 5 km dames kwam Geke Kloosterziel als 1e over de streep, met in haar kielzog Julia de Vries uit Nijverdal.

Op de 10 km dames was dit Cora Kloosterziel met kort daarachter als nr. 2 Marga Koopmans uit Heino.

De 5 km heren was een prooi voor Sander en Eric Kloosterziel op resp. 1 en 2.

Op de 10 km heren bleek Gerhard Lugtenberg uit Heino de sterkste, de hete adem in zijn nek voelend van Igor van Elburg uit Ommen. 

Zoals in de naamgeving is te lezen heeft het Zwolse bedrijf Horka zich als sponsor verbonden aan de trailrun. Deze groothandel in ruitersportartikelen toont hiermee aan dat zij onze doelstelling en activiteiten een warm hart toedraagt.

Evenals de vele vrijwilligers die zich wederom bereid verklaarden de helpende hand te bieden.

Langs deze weg, allen ontzettend bedankt!Namens RHC, Bart ReuvekampPs. Uitslag en looptijden zijn te vinden op; www.redhorsecompany.nl , onder ‘nieuws’ in menubalk, onderaan het verslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten