zondag 11 september 2016

Het nieuwe schooljaarDe school is weer begonnen. Met iets wat tegenzin omdat het nu eindelijk mooi weer werd, begon maandag 29 augustus de school weer. Het is allemaal best weer spannend. Sommige kinderen kwamen voor het eerst op school, anderen gingen naar een nieuwe groep met een andere leerkracht en weer anderen gingen zitten alsof ze nooit waren weggeweest.
Voor de vakantie hebben we natuurlijk afscheid genomen van meester Wim Schuurman en van Juf Janneke Meijer. Meester Wim gaat genieten van zijn welverdiende pensioen en Juf Janneke is nu aan het werk op de school in Liederholthuis.
Op de Kubus kregen we nieuwe juffen en een nieuwe meester. Altijd weer spannend, maar volgens de eerste geluiden kan iedereen aardig wennen in Wijthmen.
En zo na twee weken is iedereen weer gewend en is alles en iedereen weer in het normale ritme, ook wel weer fijn.
Zo is ook onze bibliotheek weer open, waar u gratis gebruik van de burenboekenkast kunt maken en kom gerust eens kijken er staat een hele mooie collectie om te lezen.
Als u lid bent van de Stadkamer (bibliotheek) probeert u dan eens ons afgifte punt die op school aanwezig is.
De bibliotheek is open op maandag en donderdag van 15.00 tot 15.30uur en op woensdag van 8.30 tot 9.00uur.

Vanaf woensdag 14 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor een school of vereniging. Onze school De Kubus doet ook mee aan deze actie. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een schoolpunt. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website www.jumbo.com/sparenvoorjeschool kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunt laten.
Alvast heel erg bedankt voor het meesparen.         

 
Ouderraad De Kubus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten