zondag 29 januari 2017

De wijkagenten van Wijthmen, Herfte en ZalnéBeste lezers van de Elshofbode.

Via deze weg wil ik graag de kans grijpen om de wijkagenten en de operationeel expert wijk en operationeel expert algemeen voor te stellen aan u als bewoner van Wijthmen, Herfte en Zalné.
U heeft allemaal vast wel mee gekregen dat de politie de afgelopen jaren druk bezig was met een reorganisatie.
Deze reorganisatie heeft ook plaats gevonden in Zwolle. Zo zijn wij van een hoofdbureau en meerder wijkbureaus gegaan naar een bureau aan de Koggelaan 8 te Zwolle. Van daaruit werkt het politieteam Zwolle.
De stad is in vijf stadsdeel teams  verdeeld Noord, Oost, Zuid, West en Midden. De wijk waar u in woont, valt onder stadsdeel team Oost
Het staddeel team Oost bestaat uit ongeveer 25 politieagenten. Daarvan zijn er drie wijkagenten actief.
Eén operationeel expert wijk en één operationeel expert algemeen die samen de dagelijkse leiding van het team Oost op zich nemen.

Verder willen wij u vragen om samen met ons de wijk veilig te houden. Dit doen wij door te surveilleren door de wijken en te reageren als er meldingen zijn. Wij willen u vragen bijzondere of verdachte situaties te melden. Dit kan door het nummer 0900-8844 te bellen, maar in gevallen dat er mogelijk wordt ingebroken of andere zaken waar direct politie bij moet komen belt u 112.
 
Wijkzaken die u wilt melden en niet direct inzet van een politie-eenheid vergen mogen gemeld worden via het volgende e-mailadres wijkagenten.zwolle-oost@politie.nl .
Als u hierheen u melding wilt mailen wordt er z.s.m. contact met u opgenomen. Vermeld wel even u contact gegevens.
Raymond van Wezel
Hieronder stel ik de bovengenoemde mensen aan u voor.
Joost Wareman  
Peter Rouw
Ruben Oldenbeuving, Wijkexpert Algemeen

Kadir Karakaya, Operationeel WijkexpertGeen opmerkingen:

Een reactie posten