woensdag 18 oktober 2017

Uit de bestuurskamer van de voetbalHet blijft nog steeds een drukke tijd voor heel veel mensen van vv Wijthmen.
PEC heeft nog twee keer één of twee weken bij Wijthmen getraind. Graag wilden ze nog op gras trainen voor de wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord en ook voor de wedstrijd tegen NAC. Gelukkig zijn er vrijwilligers die dit willen begeleiden. Dank hiervoor. Het levert vv Wijthmen een extra inkomstenbron op en dat kunnen we goed gebruiken ter compensatie van de hoge veldhuur.

In november is het weer tijd voor een algemene ledenvergadering. De datum is 2 november 2017. Mogelijk is de ALV al geweest op het moment dat deze Elshofbode uitkomt. We hebben een positief seizoen gedraaid en eindigen dus niet in de rode cijfers. Het blijft echter opletten. Zoals ik al eerder heb aangegeven stoppen drie bestuursleden. Hiervoor zijn gelukkig prima vervangers gevonden zodat het bestuur volledig bezet blijft. Hopelijk gaat de ALV akkoord met hun aanstellingen.

In juli en augustus/september is er een mail uitgegaan over het ledentevredenheidsonderzoek. Van de 197 aangeschreven personen hebben er 42 gereageerd. Hiervan van er 31 spelende leden en 11 niet spelend. Hiervan waren er 13 van 5 tot 12 jaar, 7 van 13 tot 18 jaar, 4 van 19 tot 24 jaar, 10 van 25 tot 34 jaar, 5 van 35 tot 44 jaar, 9 van 45 tot 64 jaar en 2 van 65 tot 74 jaar.

Uit de uitkomsten blijkt dat de leden die gereageerd hebben over het algemeen tevreden zijn over het reilen en zeilen van de vereniging. Het merendeel van de 42 leden die gereageerd hebben is tevreden over het materiaal, de velden, de kantine, het aanbod van de consumpties en het prijsniveau. Ook de contributie vind men niet te hoog en is men tevreden over het functioneren van het bestuur. Over alle vragen zijn er hooguit 1 of 2 leden per vraag niet tevreden. Uiteraard zal het bestuur proberen de negatieve oordelen van deze leden naar positieve oordelen om te zetten.

De jeugd is verder samengegaan met de jeugd van vv Hoonhorst. Alle teams voetballen  nu onder de JCHW (Jeugdcombinatie Hoonhorst Wijthmen). De jeugd heeft nu een eigen tenue (paars wit). Zoals het voorheen al geregeld was blijven er een aantal teams in Wijthmen en in Hoonhorst voetballen. Dit wordt per seizoen gewisseld.

Oproep voor scheidsrechters. We hebben nog steeds een chronisch gebrek aan scheidsrechters en hebben er echt meer nodig om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Zoals het gezegde is dat vele handen licht werk maken is dat bij scheidsrechteren ook zo. Wanneer er meer zijn hoef je niet zo vaak!!!! Geef je dus op want zonder scheidsrechters wordt er ook niet gevoetbald!!!! Opgeven kan uiteraard bij mij of Jeroen Harink.

Allemaal veel succes dit seizoen en heb respect voor elkaar


Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten