zaterdag 10 februari 2018

Uit de bestuurskamer van de voetbalIk begin helaas met een triest bericht. Op 28 januari j.l. overleed toch nog plotseling ons lid Jan de Wit. Jan was een graag geziene gast op ons sportpark op zaterdag en door de week. Hij had niet alleen belangstelling voor het voetbal maar was ook een trouw supporter bij het volleybal. Wij zullen hem missen.

Dierbare herinneringen
voeden zich als een kostbaar gemis
gelaten zullen we dagen dragen
het leven te leven

Door te blijven beseffen
dat er voor ons gezamenlijk
weer een nieuwe morgen is!

Wij wensen de familie veel sterkte de komende tijd.

Januari begon overigens uitstekend. Voor het onderlinge toernooi voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van de “Stichting de Elshof” was veel animo. Het weer zat mee, het was gezellig en het was weer prima georganiseerd door de 3R’s. Robert, Robert en Rob onze dank hiervoor!!!!!


Op 13 januari de Fakkert Wijthmenerplasloop. Er was een record aan inschrijvingen (314). Het weer was uitstekend en dat was de laatste jaren wel anders geweest. Jenny Kloekhorst, Henk van de Berg, René Poppe en René Brinkhof bedankt voor de uitstekende organisatie en uiteraard ook dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn. Uiteraard ook alle sponsoren bedankt voor hun bijdragen!!!
Kijk voor de uitslagen en alle finishfoto’s op https://www.mijninschrijving.nl/participantResults/listParticipantResults/330 of ga naar www.wijthmenerplasloop.nl.

JCHW, de jeugdcombinatie van vv Hoonhorst en vv Wijthmen, doet het prima. Zij spelen in een prachtig tenue en we mogen inmiddels al drie herfstkampioenen feliciteren. De spelers en speelsters van JO8-1,JO9-3 en JO13-2 gefeliciteerd!!!!!

Het rookvrij maken van het sportpark op zaterdag voor 12 uur begint langzaam vorm te krijgen. Er komt nog een adviesgesprek met de Hartstichting hoe het één en ander te organiseren. De Hartstichting zorgt ook voor de nodige bordjes. Overigens staan we niet alleen in deze actie. Alle Zwolsche voetbalverenigingen willen aan het begin van het nieuwe seizoen rookvrij zijn. Dit is aangekondigd in het “Samenwerkingsverband Zwolsche voetbalverenigingen”. Dit samenwerkingsverband is de opvolger van de “Federatie Zwolsche voetbalverenigingen”.

Inmiddels begint de competitie ook weer te starten. Voor Wijthmen 1 is de eerste wedstrijd alweer geweest. Met een 6-0 winst op HFC Storica zijn zij uitstekend begonnen. Vanaf het weekend van 17 februari barst het seizoen weer in alle hevigheid los voor alle teams. Bij de senior heren zal het elke week puzzelen om complete teams op de mat te krijgen nog wel even doorgaan. We moeten dit probleem gezamenlijk oplossen. Dus minder makkelijk afschrijven en hopelijk zijn alle blessures tijdens de winterstop hersteld. Maar we hebben ook nieuwe leden nodig. Een oproep aan iedereen om mogelijke kandidaten te interesseren om lid te worden van de gezelligste vereniging van Zwolle en te spelen op de mooiste velden van Zwolle!!!!

Al is het nog ver weg maar het 50 jarig bestaan van vv Wijthmen komt er aan. Op 28 april 2019 bestaat de voetbalvereniging 50 jaar. We zijn inmiddels begonnen om een organisatiecommissie samen te stellen en zijn dus op zoek naar personen die daar aan mee willen doen. We houden jullie op de hoogte.
Verder zoeken we nog steeds een vervanger voor Dick Smeenk als gastheer op zaterdag bij thuiswedstrijden van het eerste en zijn we nog steeds opzoek naar een vervanger van Jeroen Harink als wedstrijdsecretaris. Verder heeft onze secretaris aangegeven dat dit seizoen haar laatste seizoen is. Ook voor Jacqueline zoeken we dus een vervanger/ster. Denk en zoek mee aub!!!!!

Datums en evenementen om te onthouden: vrijdag 30 maart oudijzeraktie, 19 mei (vermoedelijk) einde seizoens-BBQ, mei 2019 50 jarig bestaan vv Wijthmen.

Een sportief en succesvol vervolg van het seizoen 2017-2018!!!
.
Frans Kerkum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten