zaterdag 10 februari 2018

Wijthmenerplasloop trekt record aantal deelnemersZaterdag 13 januari vond alweer de 7e editie van de Wijthmenerplasloop plaats. Dit jaar waren de weergoden ons dermate gunstig gezind dat dit mede heeft bijgedragen aan een record aan inschrijvingen van ruim 300 deelnemers.


Om kwart over één vond de start van de kidsrun plaats. Deze 2,5 kilometer werd door 27 dappere kinderen afgelegd. Het parcours liep over 2 ronden achter het trainingsveld om vervolgens te finishen naast het hoofdveld, bij de kantine.


Nadien was het de beurt aan de 5- en 10 km lopers voor één of twee rondes rond de Wijthmenerplas. Exact om 14.00 uur werd het lopers peloton weggeschoten door onze voorzitter Frans Kerkum. Het gekleurde lint van lopers slingerde via het Erfgenamenbos, Wijthmenerplas en Hoekserflaan terug richting de Elshof.
Na afloop waren er louter positieve reacties te horen in en rondom de kantine. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde editie, waarbij opviel dat er relatief veel voetballers van onze vereniging aan de start stonden. Kunnen we hieruit opmaken dat ze staan te trappelen om aan de tweede seizoenshelft te beginnen?!

Via www.wijthmenerplasloop.nl en www.vvwijthmen.nl zijn uitslagen, meer foto’s en video’s zichtbaar.


 Geen opmerkingen:

Een reactie posten