woensdag 4 juli 2018

Zwolse veteranen veroveren Stentortribune

Afgelopen vrijdag 25 mei vond ditmaal bij vv Wijthmen het maandelijkse Zwolse veteranenvoetbaltoernooi 7x7 plaats. Toernooi aantal jaren geleden opgezet door Zwolse Boys en VSW Windesheim. De Zwolse veteranen veroverden voor aanvang de Stentortribune. De 12 deelnemende clubs (o.a. Wijthmen, Hoonhorst, SVI, ZAC, Heino, CSV, Windesheim, Zw.Boys, Berkum, BeQuick dames en heren) namen op de nieuwe tribune plaats voor een groepsfoto. V.v. Wijthmen kan komende tijd tribune gebruiken ivm trainingen  en oefenwedstrijden van PEC Zwolle. 
Het toernooi was met 12 teams volledig bezet en hier en daar wat inschikken in de kleedkamers. De animo vanuit de regio om deel te nemen aan het door Meiberg Bedrijfsverzorging en cafe-restaurant de Mol gesponsorde toernooi was groot. Met nog wat steun van de voetbal en de stichting konden we als afsluiting nog de “Zingende Stukadoor” presenteren. Het was een sportief toernooi met wederom een volle kantine en vol terras. Maar goed dat t zo’n mooi weer was.
Helaas moest Heino op laatst afzeggen en waren we genoodzaakt een “tweede” veteranenteam van vvWijthmen in de benen te krijgen. Voetballend Wijthmen liet zich echter niet kennen. Maar liefs 26 veteranen, waar onder aanvulling vanuit 3de elftal, reservepot en oud veteranen , waren 2 teams op de been te brengen.


Onder dankzegging van een attentie werd tijdens de onderlinge wedstrijd Wijthmen Vet1 tegen Wijthmen Vet2 afscheid genomen van Jeroen Poppe. Jeroen hangt definitief de voetbalschoenen aan de wilgen (foto).
Rest ons wederom onze dank over te brengen aan al die vrijwilligers die ons weer eens bijgestaan hebben. We noemen maar geen namen, want vergeten er dan zeker een paar. U kent ze namelijk wel. Zo lopen er al heel vaak!! Beste vrijwilligers van de hand en spandiensten, de kantinedienst, wedstrijdleiding en de vele jeugdige scheidsrechters “BEDANKT” voor de geleverde bijdragen!

Met vr.gr. 3Rs
Veteranen@vvwijthmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten